În martie 2015 are loc cea de-a doua ediţie a conferinţei S-MUNOB

Alexandru Costea
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 14 ianuarie 2015

În martie 2015 are loc cea de-a doua ediţie a conferinţei S-MUNOB

În martie, asociaţia S-MUNOB organizează cea de-a doua ediţie a Conferinţei Internaţionale cu acelaşi nume, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Organizaţie studenţească independentă, apolitică şi non-profit, S-MUNOB îşi propune să dezvolte un proiect inedit, menit să-i ajute pe tineri să evolueze. Conferinţele de tip Model United Nations (MUN) sunt simulări academice ale sesiunilor plenare din cadrul Naţiunilor Unite ce au ca scop educarea şi familiarizarea studenţilor cu evenimentele globale de ultimă oră, cu exigenţele impuse de relaţiile dintre naţiuni, dar şi cu ceea ce presupune reflectarea critică a acestora", mai arată sursa citată.

Scopul proiectului este: 1. Iniţierea tinerilor în arta diplomaţiei şi, deci, creşterea interesului în politică, dezbateri şi oratorie; 2. Îmbunătăţirea imaginii României - mai ales în rândul studenţilor internaţionali; 3. Includerea oraşului Bucureşti în cadrul comunităţii mondiale de conferinţe de tip municipiu.

După ce anul trecut, la Hotel Ibis de lângă Palatul Parlamentului au avut loc, pe durata a trei zile, dezbateri organizate după protocolul UN la care au participat aproximativ 200 de studenţi din România, Ungaria, Germania, Italia, Austria, Ucraina, Nigeria, Rusia, Georgia, Polonia, Egipt, Ghana, India, Marea Britanie, Taiwan, anul acesta organizatorii îşi propun să reunească 250 de tineri entuziaşti din Europa, Africa şi Asia care să-şi exerseze abilităţile de argumentare şi dezbatere asupra unor probleme internaţionale de actualitate.

Conferinţa este structurată ca o dezbatere pe teme de importanţă mondială . Participanţii vor elabora la finalul conferinţei o rezoluţie menită să avanseze soluţii problemelor existente pe de o parte, şi la mai buna funcţionare a relaţiilor dintre ţări, pe de altă parte, mai arată comunicarea.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

08 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9192
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6852
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9737
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6962
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.5155

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro