ÎN PRIMELE 3 LUNI DIN 2017,Afaceri de 76 milioane lei, pentru Lem's

Ziarul BURSA #Companii /

Lem's, reţeaua de mobilă produsă la fabrica Lemet din Prahova, a înregistrat, afaceri de 76 milioane de lei, în primele 3 luni din 2017, în creştere cu 3 % faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă.

"Numai anul trecut, aproximativ 40 % din clienţi au revenit în magazinele Lem's. De aceea, principalul nostru obiectiv a fost acela de a-i oferi întotdeauna clientului ceva nou, configurabil pe gusturile şi nevoile sale", a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem's.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem's pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM'S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproximativ 70.000 mp de retail amenajaţi în aproape toate judeţele ţării, potrivit companiei. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem's activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 40.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria Bank
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS