ÎN TRIMESTRUL TREI AL ANULUI CURENT,Rezultate financiare în creştere pentru grupul Asseco South Eastern Europe

Ziarul BURSA #Internaţional / 30 octombrie 2018

Grupul Asseco South Eastern Europe a înregis-trat, în trimestrul trei din 2018, o creştere cu 64% a profitului său net, la 4,3 milioane de euro; o majorare cu 41% a profitului operaţional, la 4,4 milioane de euro, şi o creştere de 18% a veniturilor din vânzări, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2017, arată un comunicat al companiei.

Comunicatul mai notează: "În trimestrul al treilea din 2018 compania a generat creşteri în toate diviziile. Cele mai mari creşteri s-au obţinut în divizia Integrare Sisteme, unde veniturile din vânzări au sporit cu 25%, de la 10,8 milioane de euro la 13,5 milioane de euro. Mare parte a acestei creşteri (2,3 milioane de euro) a fost generată de divizia responsabilă de livrarea serviciilor de infrastructură, soluţii şi integrare. În acelaşi interval, veniturile din vânzări au înregistrat o creştere şi în Divizia Plăţi, atingând 12,8 milioane de euro, o creştere de 14% (1,6 milioane de euro), în comparaţie cu trimestrul al treilea din 2017. Cele mai mari creşteri au provenit din unităţile res-ponsabile cu întreţinerea ATM, POS şi procesare carduri. O creştere similară ca procentaj, de 15%, s-a înregistrat şi în divizia Bancară, unde veniturile din vânzări au totalizat 9,1 milioane de euro, cu 1,2 milioane de euro mai mult decât în perioada similară a anului precedent. Venituri mai mari din vânzări s-au înregistrat în toate departamentele diviziei Bancare, cel mai mare contributor fiind segmentul reprezentat de soluţiile de securitate".

Compania a anunţat o valoare recuperată de 139,9 milioane de euro asociată sumelor restante, mai mare cu 12% faţă de anul anterior, mai arată comunicatul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro