Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Începutul anului şcolar, bucuria comercianţilor

O.D.
Ziarul BURSA #Companii /

Începutul anului şcolar, bucuria comercianţilor

Veşti bune pentru comercianţii din întreaga ţară: începe un nou an şcolar. Acest lucru înseamnă un plus consistent în ceea ce înseamnă încasările, printre produsele care înregistrează creşteri ale vânzărilor fiind şi unele care nu au o legătură directă cu activitatea şcolară.

Telefoanele, laptopurile, tablete, multifuncţionalele, sistemele PC, componentele pentru PC şi televizoarele sunt cele mai vândute produse în perioada de dinaintea începerii anului şcolar, iar cumpărăturile generate de acest eveniment anual aduc un plus de 20 - 25% la vânzări.

Finalul lunii august şi începutul lunii septembrie sunt sinonime cu creşterea accelerată a vânzărilor în retail şi, aşa cum reiese din comportamentul de consum al clienţilor, este cel mai bun moment de achiziţie de dinaintea campaniei de Black Friday, potrivit retailerului evoMAG: "Punem accentul în această campanie pe produse de bună calitate, dar la un preţ scăzut, pentru ca orice copil din România să aibă acces la produsele din categoria IT&C de care are nevoie pentru şcoală. Ne aşteptăm şi anul acesta la o creştere de 20 - 25% a vânzărilor în perioada următoare, pe fondul cumpărăturilor generate de începerea noului an şcolar". Începând cu 26 august şi până pe 8 septembrie, retailerul desfăşoară campania "Back to School" şi oferă reduceri de până la 70% la peste 3.500 de produse. Astfel, până la începerea şcolii, consumatorii pot achiziţiona calculatoare refurbished (resigilate) la preţuri care pornesc de la 199 de lei sau laptopuri la 1.499 lei. Pentru a îmbina atât dorinţa de tehnologie nouă, dar şi un preţ bun, cumpărătorii urmăresc cu atenţie campaniile de reduceri din retail şi sunt atenţi la fiecare detaliu care le poate oferi avantaje în plus la achiziţie, precum: licenţa Windows gratuită, livrare în condiţii avantajoase, garanţie extinsă sau achiziţii în rate direct de la retailer.

În conformitate cu ordinul ministrului Educaţiei Naţionale nr. 3.191/2019 privind structura anului şcolar 2019-2020, cursurile anului şcolar 2019-2020 încep luni, 9 septembrie, şi sunt dispuse pe durata a 35 de săptămâni. Structura anului şcolar cuprinde semestrul I (9 septembrie - 20 decembrie 2019) şi semestrul al II-lea (13 ianuarie - 12 iunie 2020).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS