Injectarea obligatorie împinge sistemul de sănătate din Germania către colaps

Călin Rechea
Ziarul BURSA #Internaţional #Sănătate / 25 ianuarie

Injectarea obligatorie împinge sistemul de sănătate din Germania către colaps
Călin Rechea

Sistemul de sănătate din cea mai mare economie a Europei se apropie de implozie sub "supravegherea" atentă a ministrului sănătăţii, Karl Lauterbach.

Acesta a declarat de curând că "nimeni nu va fi vaccinat împotriva voinţei sale, deoarece obligativitatea vaccinării înseamnă că toţi se vor vaccina voluntar", după cum scrie publicaţia Tichys Einblick (TE).

În urma declaraţiei, editorul revistei, Roland Tichys, a scris că "numai într-o societate măcinată de frică o astfel de personalitate, care se află aproape de negarea realităţii şi proclamă noi probleme imaginare drept realitate, poate fi privită de unii drept salvator".

Declaraţia ministrului sănătăţii, care pare să reflecte grave probleme psihice, l-a determinat pe jurnalistul german să ceară demiterea lui de urgenţă, deoarece "Lauterbach trebuie să fie salvat de el însuşi şi de consecinţele stării sale mintale", iar "Germania trebuie să-şi găsească drumul către normalitate".

Din păcate nu există niciun fel de semnal conform căruia o eventuală schimbare a ministrului sănătăţii ar însemna şi renunţarea la injectarea obligatorie a personalului medical, care are data limită la 15 martie 2022. În aceste condiţii, în presa centrală şi locală din Germania au apărut foarte multe anunţuri prin care asistenţii medicali îşi oferă serviciile începând de la acea dată.

"Asistentă medicală nevaccinată, cu mulţi ani de experienţă la terapie intensivă, caută un nou domeniu de activitate" este unul dintre anunţurile preluate Tichys Einblick. Revista a publicat în ultimele săptămâni interviuri cu asistenţii care sunt forţaţi să-şi părăsească locurile de muncă de la mijlocul lunii martie 2022 sub titlul "Exodul asistenţilor medicali: cum distruge vaccinarea obligatorie o industrie şi îi umileşte pe eroii pandemiei".

O asistentă medicală cu o vechime de 32 de ani din landul Hessa, Monika Jordan, a acordat primul interviu pentru TE, în care a subliniat numărul tot mai mare de sarcini atribuite asistenţilor, chiar dacă nu aveau pregătire de specialitate în domeniul respectiv, în condiţiile în care erau supuşi unei supravegheri tot mai mari, pe fondul unei neîncrederi tot mai accentuate.

Asistenta din landul Hessa, care este vaccinată, a declarat că demisionează deoarece nu mai poate lua în serios laudele autorităţilor politice la adresa personalului din sănătate. După ce a mai subliniat că "la declanşarea pandemiei am fost consideraţi eroi, acum suntem împinşi să ne vaccinăm", asistenta din Hessa şi-a declarat convingerea că "vaccinarea obligatorie a asistenţilor medicali va avea consecinţe catastrofale".

"În 2020 am fost aplaudaţi, în 2022 vom fi daţi afară", a declarat cu amărăciune o asistentă nevaccinată din landul Schleswig-Holstein, Bianca Neumeister, care a subliniat, la rândul ei, situaţia dramatică din sistemul de sănătate, situaţie existentă şi înainte de declanşarea pandemiei.

Şi în acest interviu a fost amintită lipsa totală de implicare a politicienilor şi lipsa oricăror concesii, dar au fost şi cuvinte de apreciere pentru sprijinul din partea colegilor vaccinaţi. Chiar şi aceştia s-au declarat hotărâţi să nu mai facă şi alte vaccinuri.

"Cred că va urma un colaps", a fost concluzia asistentei din landul Schleswig-Holstein.

Cu adevărat dramatice au fost, însă, declaraţiile din cel de-al treilea interviu, acordat de o asistentă din nordul Germaniei.

"Nu mă vaccinez deoarece mă ocup în mod regulat de pacienţi cu afecţiuni grave cauzate de vaccinuri", a declarat Antje Klossek pentru TE, care i-a ironizat pe "domnii de la televizor care doresc să-mi spună ce înseamnă cu adevărat munca mea".

Doamna Klossek a precizat că numărul pacienţilor cu probleme cardiace a crescut drastic în ultimele luni, în timp ce numărul mare al internărilor imediat după injectare sau după doza booster a convins-o că "ceva este neobişnuit", mai ales pe fondul experienţei sale care se măsoară în decade.

"Dacă ar fi tratat la urgenţă tineri sănătoşi imediat după injectare, politicienii ar vorbi probabil altfel", a mai declarat asistenta din nordul Germaniei.

Printre efectele secundare ale tratamentelor genetice anti-Covid, Antje Klossek a amintit probleme ale sistemului vascular, probleme neurologice şi a subliniat că "uneori ai impresia că sângele a fost alterat".

O altă problemă ridicată a fost aceea a încrederii în datele oficiale privind efectele negative ale vaccinurilor anti-Covid. "Nu poţi să ai încredere în cifrele privind efectele adverse ale vaccinurilor dacă vezi cum sunt înregistrate", a mai declarat doamna Klossek pentru TE.

Problema este, de fapt, una a înregistrării defectuoase a efectelor, inclusiv a celor grave, în condiţiile în care "doctorii spun de multe ori că pacienţii exagerează", dar şi ca urmare a procesului complex de raportare.

La finalul interviului, Antje Klossek a precizat că va pleca din sistemul de sănătate în 16 martie 2022 şi a amintit că deficitul de asistente medicale din Germania era de circa 75.000 încă înainte de declanşarea pandemiei, iar acum este de circa 100.000.

Tot din nordul Germaniei vine şi ultimul participant la interviurile Tichys Einblick, asistentul la terapie intensivă Ian Hoesle.

După ce subliniază că refuză să numească terapia genetică anti-Covid drept vaccinare, deoarece prin vaccinare se obţine imunitate şi nu se mai transmite virusul, domnul Hoesle a precizat că nu cunoaşte niciun caz de transmitere a virusului SARS-CoV-2 de la asistenţi către pacienţi, iar personal nu a fost infectat de pacienţi care au prezentat teste pozitive, chiar dacă nu a purtat echipamente speciale de protecţie.

Asistentul din nordul Germaniei a fost deosebit de critic faţă de modul în care sunt raportate datele guvernamentale în presă prin prezentarea unui caz concret şi a subliniat că "nu fiecare pacient este un pacient Covid şi nici fiecare deces nu este un deces Covid".

Exemplul oferit a fost al unui pacient tânăr care a suferit o operaţie neinvazivă la vezica biliară şi a fost mutat la terapie intensivă după un test rapid pozitiv. Transferul la terapie intensivă a fost determinat de faptul că "secţia Covid a fost deja închisă ca urmare a lipsei cererii". Lângă patul tânărului de la terapie intensivă era un aparat de ventilare mecanică, iar a doua zi presa a scris că "un alt pacient tânăr este ventilat la terapie intensivă". Pe de altă parte, tânărul respectiv îi întreba pe asistenţi şi pe doctori de ce nu poate pleca acasă, în condiţiile în care nu avea niciun fel de simptome, iar testul PCR a ieşit negativ.

Cu o problema exodului asistenţilor medicali se confruntă şi sistemul de sănătate din Marea Britanie (NHS), unde mai sunt doar două săptămâni până când va începe concedierea personalul neinjectat.

Cotidianul The Telegraph a scris recent că data limită ar putea fi amânată cu şase luni, în condiţiile în care premierul Boris Johnson se confruntă cu "o revoltă seismică a parlamentarilor din partid", dar cerinţele nu vor fi modificate, ba chiar se ia în considerare introducerea obligativităţii şi pentru a treia doză. Între timp, personalul medical participă la protestele împotriva injectării obligatorii şi îşi aruncă uniformele în Piaţa Trafalgar.

În Germania, unde întreg guvernul este în derivă, ministrul sănătăţii încă mai aşteaptă să fie salvat de "consecinţele stării sale mintale". Ceva speranţe par să mai existe, în condiţiile în care "chiar şi cei mai fanatici adepţi ai vaccinării obligatorii încep să se distanţeze de acest obiectiv", după cum a scris recent Roland Tichys într-un editorial despre un "amiral Scholz mândru de flotila sa de răţuşte galbene de cauciuc".

Se pare că tot mai mulţi membri ai Bundestagului discută subiectul, dar numai în conversaţii private deocamdată, deoarece "cuvintele deschise şi exprimarea propriei opinii nu mai este o virtute care poate fi cultivată într-un parlament îmblânzit şi incapabil".

Da, aceasta este atitudinea care va face Europa mare, mare de tot, şi va imprima o profundă teamă şi un profund respect pentru vasali, inamici şi prieteni deopotrivă!

Opinia Cititorului ( 25 )

 1. Sa vedeți acum un ocean de comentarii, care mai de care mai "focoase".

  Sinistrului german al sănătății mintale:) i s-ar cuveni cele mai acide. 

  Mă întreb ce or zice nemții despre o astfel de declarație. Dacă vreo autoritate de la noi ar fi spus asa o enormitate, zeflemeaua și batjocura ar fi fost totale. 

  Cat despre efectele adverse ale vaxului, din pacate cele raportate cred ca sunt doar vârful icebergului.

  Ce vremuri am apucat sa trăim! Și tare mi-e teama ca e doar începutul.  

  1. Crezi sau stii? Esti cercetator in topul oamenilor de stiinta in medicina sau doar un Oarecare dandu-si cu parerea sovietic?

   Fostul gimnast maghiar Szilveszter Csollany, dublu medaliat olimpic, a murit ieri din cauza Covid-19 la varsta de 51 ani dupa ce a stat o luna in spital. Era antivaccinist convins.

   Pentru ca lucra cu copiii s-a vaccinat de nevoie in decembrie cu doza unica, dar vaccinul nu a apucat sa-si faca efectul pentru ca la 2-3 zile dupa vaccinare s-a imbolnavit de Covid-19. Odihneasca-se in pace! 

   "Pentru ca lucra cu copiii s-a vaccinat de nevoie in decembrie cu doza unica, dar vaccinul nu a apucat sa-si faca efectul pentru ca la 2-3 zile dupa vaccinare s-a imbolnavit de Covid-19."

   asta e un argument anti-vaccinare, draguta 

   daca nu facea vaccinul era bine-mersi in continuare.

   s-a sinucis prin inocularea serului anti-covid 

   Draguta, s-au facut pana acum 4-5 miliarde de doze de vaccin in intreaga lume si n-am auzit sa moara 3 miliarde de oameni. Israelul, care sunt cei mai tari la spionaj si contraspionaj, si-au vaccinat bine-mersi de 4 ori populatia. Daca pentru ei vaccinul este bun, este foarte bun si pentru mine. Eu sunt vaccinat de 2 ori cu Astra-Zeneca si a treia doza cu Pfizer si sunt foarte fericit. Le sunt recunoscator specialistilor care au lucrat zi si noapte ca noi sa avem vaccinurile astea!

   Poate ca vaccinarea a fost cauza infectarii rapide si mai ales a mortii deoarece a slabit sistemul imunitar...nu ti-ai pus aceasta intrebare?

   Valentine, statul ala pe scaun toata ziua la tine la banca unde zici tu lucrezi, tigarile si chips-urile pe care le mananci toata ziua, au mai multe efecte secundare decat vaccinurile astea. Ridica-te si iesi putin afara la aer sa te plimbi, s-ar putea sa vezi lumina si creste si numarul de neuroni pe cm2... :)

   De ce nu te duci sa faci niste matanii de multumire

   Perfect adevarat ,tigarile ,cipsurile,cafeaua fac rau dar nu ne obliga nimeni sa le consumam,cum vreti voi sa faceti cu vaccinul ,vreau mananc nu vreau nu mananc,vreu ma vaccinez nu vreau nu ma vaccinez incheiati cu manipularea,daca te duci la medic doar recomanda sa nu mai fumezi ca ai o problema ,nu te ameninta ca nu mai si voie sa muncesti,sa calatoresti sau sa intri in magazine

   Este stiintific demonstrat ca prin interferarea caii de semnalizare a interferonului, vaccinarea slabeste imunitatea organismului si faciliteaza infectarea imediat dupa vaccinare. Stiinta spune asta.

   O observație corecta. Moartea a survenit in urma vaccinului, la 2-3 zile dupa administrare.

   Este decizia fiecaruia daca doreste sau nu sa consume tigari si chipsuri. Nu este conditionat prin asta sa duci o "viata normala". Unii vad lumina si fara distrugerea sistemului imunitar. Sistemul a obtinut ce si-a propus. Dezbinarea poporului. Cu ce sunt diferiti cei vaccinati? Unii mai si zic "ca se vaccineaza sa nu ajunga niciodata la spital....". Este trist sa traiesti deja in Metaverse dar sa nu te afli acolo si sa crezi ca ai mai multi neuroni pe cm2.

   Adepții sinistrului german al sănptății au aceeași logică. Sunt varză cu capul, dar vor neapărat să-i învețe pe alții. Numai oamenii care nu știu ce e de capul lor dau sfaturi fără să li se ceară.

   Care stiinta?

   Pai se pare ca specialistii sunt doar cei care spun ca TREBUIE sa te vaccinezi . Nimeni nu-i asculta pe imunologi , pe ce ai care spun ca replicarea virala la vaccinati este mult mai mare decat la cei nevaccinati si implicit transmit mai usor . Cei din vest unde s-au vaccinat masiv nu mai au valuri , au doar o linie cu un nr de infectari enorm , numar ce incepe sa sugrume sistemul medical . Imunologii spun clar ca vaccinul inhiba sistemul imunitar celular( de durata ) . Vaccinarea trebuia facuta doar pe grupe de risc . S-a vaccinat prea mult

   ...Corect

  Foarte multe dintre bestiile astea globaliste vor plati in curand cu propriul lor cap, pt aceasta Crima impotriva Umanitatii, numita de ei, "vaccinare anti-Covid"!

  Fekicitari si multumiri pentru articol.

  intreaga Europa ar trebui sa renunte ACUM la vaccinarea anti-covid (indiferent de produs) si mai ales sa renunte integral la certificatul verde (international si national ca utilizare).

  astfel ar fi prevenite tensiunile sociale care fragilizeaza UE.  

  Ursula (sefa comisiei europene) si Bourla (ceo pfizer) sa inteleaga ca pofta lor de bani si mita vor rupe si vor dinamita UE si moneda euro.

  Sau ei.... isi iau mita in USD? :)  

  1. Vaccinul nu mai produce anticopri care sa neutralizeze omicron...ce rost mai are? pe de alta parte anticoprii naturali impotriva omicron neutralizeaza Delta.Prin vaccinare nu ne protejam pe noi si nici pe cei din jur de infectare...si nici de spitalizare sau moarte nu e sigur.

  Din pacate inflatia generalizata la nivel UE o sa ii forteze sa se vaccineze, ratele utilitatile, nu asteapta.

  1. Naivitatea îi forțează pe oameni să se vaccineze, nu inflația. Ai o logică...

   Cu preturi la utilitati in crestere accelerata, dobanda la credite in crestere si ele si fara loc de munca (ca ma indoiesc ca cei angajati in sistemul sanitar lucreaza pe pfa/srl) cam cat crezi ca o sa reziste oamenii ?

   Cei care impun obligativitatea stiu foarte bine lucrurile acestea. 

  Germanii au rămas tot fasciști in sufletul lor, ei nu știu rezolva probleme fără lagăr. Progresiștii roșii, verzi și ăia in halate albe sunt azi fasciștii cool, ăia finanțați de Big Tech.

  1. mda, e tot timpul acelasi lucru, pe care si-l manifesta prin ideologii (la suprafata) diferite. In 1870, in 1914, in 1939, acum...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

25 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9417
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6288
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8055
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7906
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.5001

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro