ÎNTR-O NOUĂ LINIE DE PRODUCŢIEFabrica de panificaţie şi patiserie din Câmpia Turzii a investit 12,5 milioane euro

Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 2 decembrie 2019

Fabrica de panificaţie şi patiserie din Câmpia Turzii a investit 12,5 milioane euro

Fabrica de panificaţie şi patiserie din Câmpia Turzii, controlată de grupul belgian La Lorraine, a investit 12,5 milioane euro într-o nouă linie de producţie

Produsele fabricate aici vor ajunge atât pe piaţa internă, cât şi la export, iar investiţia atrage după sine crearea a zeci de noi locuri de muncă, după cum anunţă compania, citată de news.ro.

Cea de-a cincea linie de producţie va fi dedicată pâinii de tip rustic de o calitate superioară, făcută cu ingrediente nutritive precum maiaua şi seminţele. Aceasta este aproape în totalitate automatizată, având o capacitate de producţie de 160.000 de produse pe zi. Linia este dotată cu un dospitor cu aerosoli care ajută la o mai bună hidratare a aluatului.

"Sistemul de ambalare este tehnologizat, pregătirea cutiilor şi etichetarea făcându-se automat, viteza de ambalare fiind de două pâini pe secundă. Linia este deja funcţională, iar produsele făcute în fabrica din Câmpia Turzii vor ajunge atât pe piaţa internă, cât şi la export, în ţări precum Serbia, Bulgaria, Ungaria şi Grecia", mai menţionează reprezentanţii companiei. Aceştia precizează că, până la sfârşitul acestui an, vor fi angajate 20 de persoane, urmând ca până la finalul anului viitor să mai fie angajaţi încă 40 de operatori: "Fabrica de produse de panificaţie şi patiserie pre-coaptă va avea nevoie de oameni cu un nivel de pregătire tehnică ridicat, precum şi de proaspăt absolvenţi ai şcolilor profesionale sau a liceelor cu profil tehnic sau de tineri talentaţi care îşi doresc să înveţe şi să se dezvolte în echipa La Lorraine România".

La Lorraine România este unul dintre principalii furnizori de produse pre-coapte de pe piaţa din România. În anul 2018, în fabrica din Câmpia Turzii au fost făcute 36.000 de tone de produse de panificaţie pre-coaptă congelată şi produse de patiserie congelată. 30.000 de tone au ajuns pe piaţa internă, iar 6.000 de tone au ajuns la export.

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6664
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1094
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8274
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.3272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb