Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ÎNTRE 8 ŞI 12 IULIEDigi şi-a răscumpărat acţiuni de aproape 1,3 milioane de lei

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Digi şi-a răscumpărat acţiuni de aproape 1,3 milioane de lei

Digi Communications NV (DIGI) şi-a răscumpărat, în perioada 8 - 12 iulie, un număr de 42.271 de acţiuni proprii clasa B, compania-mamă a operatorului de telecomunicaţii RCS & RDS plătind pentru acest pachet de acţiuni suma totală de circa 1,275 milioa-ne de lei, se arată într-un comunicat al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Achiziţiile, ce au fost realizate la preţuri cuprinse între 30,0297 lei şi 30.4751 lei, fac parte din programul ce a demarat în data de 21 mai 2019, ce presupune răscumpărarea unui număr de cel mult 3,54 milioane de acţiuni DIGI clasa B, echivalentul a maximum 10% din capitalul social subscris de clasă B, operaţiune ce se va derula până la data 30 aprilie 2020.

Răscumpărările se realizează la preţul pieţei din momentul achiziţiei, dar care nu poate depăşi 40 de lei/titlu, echivalent cu preţul la care s-a închis acum mai bine de doi ani oferta publică pentru 25,6% din societate.

În prima parte a lunii trecute, titlurile DIGI au depăşit semnificativ linia multianuală a tendinţei descendente pe care cotaţia operatorului de telecomunicaţii a început să o descrie încă de la listare.

Pentru primele trei luni din acest an, Digi Communications a raportat pierderi de 17,6 milioane euro, de la un profit net de 14,8 milioane euro în perioada similară a anului anterior.

Ieri, la ora 16:00, preţul acţiunii DIGI se situa la 29,8 lei, ceea ce ridica valoarea de piaţă a operatorului de telecomunicaţii la 2,98 miliarde de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS