Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

IQOS şi Qreator by IQOS susţin creativitatea la Romanian Design Week

A.P.
Comunicate de presă /

IQOS şi Qreator by IQOS susţin creativitatea la Romanian Design Week

Iqos este partener în cadrul evenimentului Romanian Design Week, care are tema CHANGE 2 şi va avea loc în perioada 11-20 septembrie în Bucureşti. Expoziţia se desfăşoară la Combinatul Fondului Plastic, unde prezintă instalaţia concept IQOS World: O nouă perspectivă, anunţă un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Una dintre noutăţile acestei ediţii este Design Flags, o serie de şapte expoziţii prezentate în premieră în România şi găzduite în spaţiul Qreator by IQOS, din Bucureşti, Bulevardul Aviatorilor 8A, care documentează evoluţia designului din perspective culturale internaţionale. Parteneriatul reflectă viziunea IQOS de a schimba lumea prin creativitate, inovaţie şi alegeri sustenabile, precum şi misiunea companiei Philip Morris România, de care aparţin IQOS şi Qreator by IQOS, de a susţine cultura şi, totodată, comunitatea creativă din ţara noastră.

Ediţia Romanian Design Week din acest an este una specială şi îşi propune să scoată în evidenţă rolul esenţial al designului în proiectarea unui viitor mai bun, într-o perioadă în care creativitatea a devenit mai importantă ca niciodată. Tema evenimentului este "schimbarea" - CHANGE 2.0, temă anunţată încă de la începutul anului şi actualizată cu proiectele şi iniţiativele industriilor creative în perioada pandemiei. Expoziţiile din cadrul Romanian Design Week îşi propun să investigheze procesele şi contextele care generează schimbare, să chestioneze rolul designului într-o economie circulară, să prezinte proiecte, materiale şi procese inovatoare, precum şi cele mai relevante exemple de design experimental, conceptual şi incluziv.

Dragoş Bucurenci, Director de Comunicare al Philip Morris România a declarat: "Prin parteneriatul cu Romanian Design Week, IQOS şi Qreator by IQOS continuă să fie alături de comunitatea creativă din România, care are nevoie mai mult decât oricând de parteneri de nădeje".

Instalaţia concept IQOS World: O nouă perspectivă va fi prezentată la Combinatul Fondului Plastic din Bucureşti în perioada 11-20 septembrie, iar seria de expoziţii prezentate în premieră în România, care documentează evoluţia designului din perspective culturale internaţionale, sub numele Design Flags va fi găzduită de Qreator by IQOS, între 13 şi 20 septembrie.

IQOS World: O nouă perspectivă reprezintă dialogul vibrant dintre prezent şi viitor şi foloseşte designul şi tehnologia pentru a deschide o conversaţie despre noi perspective. Regândirea spaţiului fizic, mixul de materiale, sunete sau lumini contribuie la crearea unei experienţe suprarealiste în care vizitatorului i se aminteşte despre puterea alegerilor personale şi despre cum acestea ne pot influenţa viitorul.

Cele şapte expoziţii din cadrul Design Flags documentează evoluţia designului din perspective culturale diverse şi din ţări diferite. Publicul va putea admira postere stradale din Madrid, care explorează istoria oraşului, afişe ale Asociaţiei Designerilor Grafici Maghiari, dar şi colecţiile finaliste ale concursului demarat de Comitetul Olimpic Ungar pentru uniformele sportivilor ce urmau să participe la Olimpiada de la Tokyo de anul acesta. La acestea se adaugă Future Food Formula, instalaţia interactivă creată de Chloe Rutzerveld, food designer, expoziţiile de design de produs Made in CZ / Found in RO, care includ obiecte fabricate în Cehoslovacia şi atât de prezente în viaţa cotidiană românească înainte de Revoluţie, sau Portugal Normal, o colecţie de obiecte care au potenţialul de a contura o estetică specifică culturii portugheze şi care au intrat deja în memoria colectivă portugheză. Astfel, Qreator by IQOS îşi continuă misiunea de a fi #homeofcreativity, de a inspira şi a influenţa modul în care este percepută creativitatea.

Dragoş Bucuremci a mai spus: "Schimbarea, tema de anul acesta a Romanian Design Week, se potriveşte cu misiunea Philip Morris International de a construi un viitor fără fum. Schimbarea este în ADN-ul companiei noastre: ne-am propus să înlocuim ţigările cu alternative mai bune la continuarea fumatului, cum este IQOS, cât mai curând posibil. Romanian Design Week este o bună ocazie să celebrăm schimbarea care este posibilă prin inovaţie, creativitate şi tehnologie, valorile care caracterizează brandul IQOS.".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie