JACKPOT"VAE - Apcarom" Buzău, plus de 65,98%

A.A.
Ziarul BURSA #Investiţii Personale / 1 aprilie 2011

"VAE - Apcarom" Buzău, plus de 65,98%

Titlurile "VAE - Apcarom" Buzău au adus cele mai mari câştiguri investitorilor, în ultima lună, apreciindu-se cu 65,98%, în perioada 28 februarie - 30 martie.

Societatea are un capital social de 7.379.618 lei, divizat în acţiuni cu valoarea nominală de 0,1 lei/titlu. "Vae Gmbh" Viena deţine 92,91% din acţiunile societăţii.

Indicele BET FI, al celor cinci societăţi de inves-tiţii financiare (SIF), a urcat cu 17,83%, în intervalul analizat, în timp ce indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate, s-a apreciat cu 4,34%. Indicele BET-XT, indicele primelor 25 de societăţi de la Bursa de Valori Bucureşti, inclusiv SIF-urile, a câştigat 10,23%.

La capitolul fonduri de investiţii, cel mai bun plasament a fost reprezentat de "Certinvest BET-FI Index", care a adus investitorilor ce şi-au plasat economiile în astfel de unităţi de fond un profit de 14,53%.

Tradiţionaliştii care au preferat, la 28 februarie, să constituie depozite în euro la "Banca Comercială Carpatica" şi la "ATE Bank" au obţinut randamente uşoare de 0,29%. Şi investitorii care s-au hotărât să constituie depozite în lei la bănci s-au dovedit inspiraţi, înregistrând câştiguri la această categorie de plasament. Aceştia ar fi raportat o creştere de 3,53% a economiilor, dacă ar fi optat pentru "Piraeus Bank", care a avut cea mai bună ofertă de pe piaţă.

Cei care au preferat să-şi păs-treze banii "la ciorap" au consemnat aprecieri uşoare de 2,85%.

Cotaţia aurului a pierdut 1,14% în perioada analizată, BNR afişând un curs de aproximativ 133 lei/gram. În prezent uncia de aur se tranzacţionează în jurul preţului de aproximativ 1430 dolari.

Precizare:

Randamentele plasamentelor analizate la această rubrică sunt raportate la moneda europeană. Randamentele calculate sunt cele mai bune pe fiecare categorie de plasament.

Fondurile de investiţii luate în calcul pentru această analiză se găsesc la pagina 15. Articolul nu reprezintă o sugestie de investiţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

26 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9427
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1775
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4791
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.2027

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro