Joburile remote atrag de 4 ori mai mulţi candidaţi Peste 200 de oportunităţi de carieră disponibile în cadrul Remote & Hybrid World


Comunicate de presă / 15 aprilie

Peste 200 de oportunităţi de carieră disponibile în cadrul Remote & Hybrid World

Până pe 21 aprilie, pe Hipo.ro, portalul de joburi numărul 1 în România pentru candidaţi cu studii superioare, se desfăşoară în premieră Remote & Hybrid World. Primul eveniment de carieră din ţară cu focus doar pe joburi remote şi hibrid reuneşte peste 200 de joburi din Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Braşov, Oradea şi Constanţa, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, joburile remote şi hibrid sunt din ce în ce mai populare în contextul actual, iar conform studiului Piaţa forţei de muncă Hipo.ro, în 2024, 49,7% dintre oportunităţile de carieră deschise de angajatori vor fi în sistem hibrid sau remote, 33,5% un mix Remote, Hibrid şi la sediul companiei, iar 16,8% vor fi joburi care implică prezenţa la birou. În ceea ce priveşte nivelul de experienţă, conform datelor Hipo.ro, din totalul joburilor remote & hibrid 45% sunt pentru candidaţi entry-level, 30% pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi, iar 25% sunt pentru profesionişti. Referitor la distribuţia oportunităţilor de carieră raportat la domeniile de activitate, cele mai multe joburi sunt în IT Software, Contabilitate - Finanţe, Customer support, Inginerie, Achiziţie-Logistică, Vânzări şi Marketing.

Oportunităţile de carieră în sistem hibrid sau remote reprezintă astăzi o componentă esenţială a companiilor competitive care vor să atragă cei mai buni angajaţi. Este, în primul rând, o dovadă de flexibilitate şi apreciere faţă de nevoile candidaţilor. Un exemplu foarte bun sunt anunţurile pentru locurile de muncă în sistem remote&hibrid care se află, în acest moment, la cel mai ridicat nivel. Din analizele noastre, pe www.hipo.ro, joburile publicate cu menţiunea că sunt în sistem remote atrag de 4 ori mai mulţi aplicanţi decât cele care presupun prezenţa la birou. Pentru a veni în întâmpinarea acestei cerinţe, atât din partea candidaţilor, cât şi a companiilor, am creat un eveniment la nivel naţional - Remote & Hybrid World care îşi propune să ofere companiilor cadrul potrivit pentru promovarea joburilor în sistem remote & hibrid, iar candidaţilor locul unde pot avea acces la toate oportunităţile de carieră disponibile în acest moment. - Constantin Hodorogea, Project Manager Remote & Hybrid World

Indiferent de nivelul de experienţă avut, în cadrul evenimentului vor fi disponibile peste 200 de oportunităţi de carieră în sistem remote sau hibrid din cele mai mari oraşe din România.

Participarea noastră la Remote & Hybrid World reprezintă o ocazie extraordinară de a ne conecta cu profesionişti talentaţi, care sunt în căutarea unui mediu de lucru flexibil. În acest moment, suntem în căutarea de noi talente pentru o varietate de roluri remote, deschise vorbitorilor de diferite limbi, cum ar fi spaniola, italiana, franceza, engleza şi nu numai. Îi invităm pe toţi cei interesaţi să exploreze site-ul de cariere TELUS International Romania pentru a găsi rolul care se potriveşte cel mai bine cu aspiraţiile şi competenţele lor. Fiecare rol vine nu doar cu oportunitatea de a lucra într-o echipă globală, ci şi cu promisiunea unei culturi organizaţionale care valorizează contribuţiile individuale şi sprijină creşterea personală şi profesională. - Florin Hulea, Talent Acquisition Manager, TELUS International

Suntem încântaţi să participăm la Remote & Hybrid World. nShift îşi ia angajamentul să ofere colegilor posibilitatea de a alege modul de lucru care se potriveşte circumstanţelor personale, fie că este hibrid sau remote. Suntem în căutare de colegi în diferite roluri în România la toate nivelurile, şi vă încurajăm să ne urmăriţi prin intermediul paginii noastre de cariere şi astfel să putem rămâne în legătură pentru oportunităţile viitoare: https://careers.nshift.com/ - Christian Stevens, Director Recrutare, nShift

Persoanele interesate să îşi găsească un job remote sau hibrid o pot face accesând https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/business/Harta_centre_business/ până pe 21 aprilie. Tot ce au de făcut candidaţii este să îşi creeze un CV pe Hipo.ro şi să aplice cu acesta la oportunităţile de carieră care li se potrivesc.

Catalyst Solutions este o companie de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding. În cei 17 ani de experienţă, Catalyst a devenit cunoscută pentru unele dintre cele mai mari proiecte şi evenimente din domeniu, precum:  

DevTalks Romania, cea mai aşteptată conferinţă IT, care reuneşte 6000 de profesionişti pasionaţi de web, online, cloud computing, big data şi alte tehnologii sau trenduri IT.   DevTalks are două ediţii, în Bucuresti, între 29-30 mai, şi în Cluj-Napoca, pe 26 septembrie.  

DevCon, cea mai influentă conferinţă dedicată profesioniştilor IT. Pe 5 şi 6 noiembrie vor avea loc 6 conferinţe dedicate, care ating o varietate de tehnologii şi arii de interes, precum: Java, .NET, Data, AI & Machine Learning, Web & Mobile, şi nu numai.  

www.hipo.ro, singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaţilor cu studii superioare.  

Angajatori de TOP, cel mai mare târg de carieră din România, are loc pe hipo.ro de două ori pe an şi aduce impreuna 200.000+ candidaţi şi 80 angajatori la fiecare ediţie.  

Top Talents România, program care identifică şi premiază cei mai valoroşi 250 de tineri români.  

Studiul Cei mai doriţi angajatori, cel mai cuprinzător instrument de pe piaţă care măsoară gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum şi aşteptările pe care tinerii le au de la aceştia.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb