Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Juan Guaido respinge acuzaţiile de lovitură de stat

T.I.
Internaţional /

Juan Guaido (Sursa foto: Twitter)

Juan Guaido (Sursa foto: Twitter)

Opozantul venezuelean Juan Guaido a respins declaraţiile guvernului care a anunţat, ieri, că a dejucat o tentativă de lovitură de stat militară, şi a lansat un nou apel armatei să înceteze sprijinul acordat preşedintelui socialist Nicolas Maduro, relatează AFP.

"Este pentru a nu ştiu câta oară şi presa a pierdut şirul de câte ori au fost repetate astfel de acuzaţii. Apelul pe care l-am lansat şi pe care continuăm să îl lansăm se adresează corpului militar, armata trebuie să treacă de partea Constituţiei", a declarat Juan Gauido în faţa reprezentanţilor presei.

Ministrul comunicaţiilor, Jorge Rodriguez, a anunţat, ieri, că autorităţile au dejucat o tentativă de "lovitură de stat" militară implicând Statele Unite, Columbia şi Chile, care prevedea asasinarea preşedintelui socialist Nicolas Maduro şi înlocuirea lui cu un general.

Lovitura de stat, implicând militari activi şi în rezervă, precum şi un fost şef al serviciilor de informaţii, urma să aibă loc între duminică şi luni, a precizat ministrul.

Jorge Rodriguez l-a acuzat pe preşedintele de dreapta columbian, Ivan Duque, că "planifică lovituri de stat, asasinarea preşedintelui" Maduro şi a mai denunţat implicarea preşedintelui conservator chilian, Sebastian Pinera, şi a consilierului prezidenţial american pentru securitate naţională, John Bolton.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Topul Naţional al Firmelor 2019
Energy Transition 2019
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS