Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu a devenit noul ambasador al Groupe Societe Generale

A.P.
Comunicate de presă /

Jucătoarea de handbal Cristina Neagu a devenit noul ambasador al Groupe Societe Generale

BRD - Groupe Societe Generale a semnat un parteneriat cu Cristina Neagu, singura sportivă din istoria handbalului care a fost recompensată de patru ori de Federaţia Internaţională de Handbal cu titlul de "Cea mai bună jucătoare a anului". Cristina Neagu va deveni astfel ambasadorul BRD, reprezentând valorile băncii într-o serie de proiecte de responsabilitate socială şi de comunicare instituţională, conform unui comunicat de presă al BRD.

BRD Groupe Societe Generale este, de şase ani, partenerul oficial al Federaţiei Române de Handbal, sponsorul echipelor naţionale de handbal ale României. În această calitate, BRD a fost şi este lângă handbalul românesc, suporter mândru de toate performanţele obţinute în această perioadă - medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal feminin din anul 2015, locul 4 la Campionatul European de Handbal din 2018, ambele obţinute de naţionala feminină de senioare, precum şi medalia de aur la Campionatul Mondial de junioare, obţinută de naţionala feminină Under 18 în anul 2014.

François Bloch, CEO, BRD - Groupe Societe Generale a spus: "Cristina este un extraordinar ambasador al României. Am avut plăcerea să o cunosc pe Cristina şi sunt impresionat de puterea ei de muncă, de perseverenţa şi seriozitatea ei. Sunt câteva dintre multele valori comune, pe care atât eu personal, cât şi echipa mea, le împărtăşim. Avem toată admiraţia pentru tot ce a reuşit să facă, trecând peste toate adversităţile şi momentele dificile, şi suntem mândri că îi suntem alături, contribuind la viitorul acestui sport atât de frumos şi de iubit în România. Sperăm că prezenţa şi imaginea ei îi vor inspira atât pe colegii mei din bancă, cât şi pe toţi cei care vor să construiască viitorul făcând performanţă şi inovând, în sport sau în societate".

Cristina Neagu a spus: "Mă bucur să reprezint BRD, un suporter constant al sportului, şi în special al handbalului românesc, o companie care, ca şi mine, crede că viitorul este pe atât de plin de reuşite pe cât de mult efort pui în fiecare pas, că nimic nu vine fără muncă asiduă şi fără oamenii de lângă tine, cei care cred în tine în orice împrejurări, şi care, prin încrederea lor, te împing înainte, în fiecare zi, ajutându-te să-ţi atingi potenţialul maxim. Sunt recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o transmite publicul şi sper, împreună cu BRD, să dau înapoi măcar o parte din energia pe care o primesc, susţinând proiectele băncii care construiesc viitorul pentru noua generaţie".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

29 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1588
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4016
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.2556

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie