Abonament gratuit

Klaus Iohannis va participa la ceremonia de întronare a Împăratului Naruhito al Japoniei

M.A.
Internaţional /

Împăratului Naruhito al Japoniei (Sursă foto: Twitter)

Împăratului Naruhito al Japoniei (Sursă foto: Twitter)

Preşedintele Klaus Iohannis se află, luni şi marţi, la Tokyo, în Japonia, unde va participa la ceremonia de întronare a Majestăţii Sale Împăratul Naruhito al Japoniei. Totodată, şeful statului va avea mai multe întâlniri bilaterale, informează News.ro.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că, în perioada 21-22 octombrie, preşedintele Klaus Iohannis se va afla la Tokyo, Japonia, cu ocazia participării la ceremonia de întronare a Majestăţii Sale Împăratul Naruhito al Japoniei.

Conform sursei citate, în marja participării la acest eveniment, şeful statului va avea o serie de întrevederi bilaterale.

Împăratul Naruhito, al 126-lea monarh nipon într-o linie dinastică neîntreruptă, şi-a preluat prerogativele imperiale la data de 1 mai 2019, ulterior deciziei de a abdica asumate de către Majestatea Sa Akihito, Împăratul Emerit al Japoniei. Ceremonia de întronare va reprezenta şi transferul oficial către perioada domniei Împăratului Naruhito, intitulată Era Reiwa ("de aleasă armonie"), care succede Erei Heisei (1989-2019), asociată perioadei de domnie a Împăratului Emerit, Majestatea Sa Akihito.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. ca iohannis nu face si el ceva, ia uite cat de departe se oboseste sa mearga saracu'...s-a apucat de treaba la sfarsit de mandat, musai ii mai trebuie unul sa continue turneul :) a fost in sua, japonia, bruxelles, ar mai fi ceva frumos de vazut prin china, africa de sud, carnavalul de la rio :))

    1. niciodata în china.

      acolo îi poti vedea pe dancila, mitraliera, nicolicea și aia toti ai tai. 

      eu am votat cu penele dintotdeauna si cu iohannis, dar gata, iti las tie somnorosul in brate cu toata camarila lui de prosti. despre aia de scrii tu, poate sunt ai tai, nu i-am votat, nu ii votez, dar daca iti plac tie ia-i si pe aia, ofticosule :)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie