Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

La 100 de ani de RomânIE, spunem: "Cât de dragă îmi eşti tu IE!

.
Comunicate de presă /

La 100 de ani de RomânIE, spunem: "Cât de dragă îmi eşti tu IE!

Flori de ie va defila pe 1 decembrie 2018, în inima României, la Braşov, începând cu ora 17:30, la Coresi Shopping Resort, într-o paradă centenară Port cu BucurIE! Iubitorii Florilor de ie din toată ţara şi nu numai, sunt invitaţi într-o incursiune în timp, evenimentul marcând centenarul Marii Unirii prin readucerea în contemporaneitate a costumului popular. 100 de modele purtând cu bucurIE 100 de costume populare autentice, culese din toate regiunile istorice ale ţării vor defila pe scenă! Colecţia privată Flori de ie ce va fi prezentată este unică în România şi cuprinde peste 150 de costume tradiţionale româneşti din toate colţurile ţării, cu broderii deosebite, cusute cu fir de mătase, bumbac sau metalic, pe borangic, batist sau pânză de casă, cu mărgele sau cu paiete, o reîntoarcere în timp, o istorie de 100 de ani de tradiţie!

"Marcator de identitate, costumul popular reprezintă dovada vie că timpul poate fi conservat şi comprimat. Parada Port cu BucurIE este mai mult decât o paradă a costumului popular, este o punte între generaţii, o frântură din RomânIA Centenară!", ne-a declarat Cristina Chiriac, fondatorul brandului Flori de ie .

Frumuseţea de odinioară a femeilor va fi redată atât prin costumele prezentate, cât şi prin arta împletitului în păr, realizată de către hairstylist-ul Christina Gramma. "Din dorinţa de a ajunge mai aproape de noi pe drumul nostru în căutarea frumosului, am găsit curajul de a regăsi cultura autentic românească, de a ne recunoaşte identitatea şi a accepta valorile care ne definesc."

"Vă aşteptăm în prag de sărbătoare să celebrăm împreună mândrIA de a fi români cu multă energie şi vitalitate! Orice poveste frumoasă începe dintr-o joacă! Din 6 noiembrie, la Coresi Shopping Resort, în parteneriat cu Flori de ie, ţesem cel mai ambiţios proiect digital având drept cauză promovarea iei româneşti! Împreună cu iubitorii de autentic purtăm bucuria celei mai frumoase piese a costumului popular, departe în lume, prin joc, imaginaţie şi drag de tradiţie.", a declarat Diana Bjoza.

Evenimentul este organizat de către Coresi Shopping Resort în parteneriat cu Flori de ie, cu sprijinul Andreea Ghencea Make-up Artist şi Bianca Gavrilă şi susţinut de către Schwarzkopf Profesional, Eternal Beauty şi Fason Salon.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie