La Bucureşti a avut loc workshop-ul româno-chinez pentru ştiinţă şi tehnologie

F.A.
Comunicate de presă / 15 iunie 2012

în perioada 6-12 iunie 2012 s-a desfăşurat la Bucureşti şi Avrig workshop-ul cu tematica "New Energy and its Business Opportunity in East Europe", eveniment organizat de Institutul Naţional de Cercetare- Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA Bucureşti, în parteneriat cu Ambasada R. P. China în Romania, Ministerul de Ştiinţă şi Tehnologie al Chinei, Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, Ministerul de Economie al României şi Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Experţi, intreprinzători, oficiali, participanţi din China, Germania, Marea Britanie, Olanda, Slovenia şi Japonia au participat la sesiunile workshop-ului unde s-au dezbătut aspecte precum: rolul surselor regenerabile în viitorul energiei; politici şi strategii stimulative pentru o nouă industrie energetică; dezvoltarea tehnologică în noul sector de energie; strategii şi iniţiative pentru economisirea de energie; tehnologii de stocare şi utilizare a carbonului; tehnologii curate pentru industria cărbunelui; sisteme de standardizare şi certificare pentru piaţa de energie verde; modalităţi şi soluţii pentru înlăturarea barierelor; studii de caz pentru oraşe cu reţele inteligente de energie.

Rezultatele imediate ale workshop-ului s-au materializat in 12 propuneri de proiecte de colaborare ştiinţifică şi economică, inclusiv înfiinţarea Fundaţiei pentru Inovare în Energie Verde şi a Parcului de Inovare în Energie Verde din Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ati scris ca, intre organizatori, sunt Ministerul de Economie al României şi Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri. Cred ca e vorba despre Ministerul de Economie al Chinei, nicidecum al Romaniei; in Romania nu exista decat Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Nu mai copiati fara sa ganditi!

Atenţiune!
Mâine BURSA publică
Pfizergate!
• Informaţii inedite
• Declaraţii obţinute în exclusivitate BURSA

BURSA
APA NOVA
hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6739
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1301
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8294
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4100

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb