Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

LA NOUĂ LUNIProfitul Chimcomplex a scăzut de aproape trei ori

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Afacerile combinatului chimic Chimcomplex Borzeşti (CHOB) au crescut, în primele nouă, cu 1,6%, la 135,2 milioane de lei (30,4 milioane de euro), de la nivelul de 133 milioane de lei înregistrat în perioada similară a anului trecut, însă profitul companiei a scăzut de 2,7 ori, la 2,2 milioane de lei. În perioada similară a anului trecut, compania a înregistrat un profit de 6,1 milioane de lei.

Exporturile de produse asigură 59% din cifra de afaceri a societăţii, potrivit datelor transmise de, ieri, de Chimcomplex, Bursei de Valori Bucureşti, potrivit Mediafax.

Combinatul a fost înfiinţat în 1954, fiind cumpărat în 2003 de omul de afaceri Ştefan Vuza, care deţine în mod indirect 83,81% din acţiunile Chimcomplex, prin firma A2 Impex. Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului are o participaţie de 12,89%, iar 3,28% din titlurile companiei se află în posesia altor acţionari.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Alo, DNA-ul! Luati la puricat si Chimcomplex cu Vuza Stefan, care fura societatea si pagubeste actionarii prin salariul enorm pe care il are si contractul de asistenta juridica, de peste 70.000 eurluna. Da, 70 mii eur lunar! Din aceasta cauza a scazut profitul Chimcomplex, ca sa scoate Vuza bani din societate ca sa dea la partide. DNA-ul, se aude??? Ia vedeti filiera banilor scosi de Vuza, unde ajung.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. De cand o face Vuza pe avocatul a praduit Iasitextul cu onorarii exorbitante pentru care nu s-au efectuat serviciile facturate si incasate iar acum a intrat in colimator Chimcomplexul care este bancherul grupului functionand ca si pusculita din care toate sugativele isi asigura finantarea.

   Curios cum ANAF-ul nu reactioneaza la astfel de masinatiuni acceptand sa se utilizeze resursele societatii pe tot felul de costuri umflate si care nu contribuie la derularea obiectului de activitate al societatii.  

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS