LEKTRI.CO lansează SVIK, noua staţie de încărcare smart, al treilea produs conceput şi realizat de compania românească

Comunicate de presă / 08 octombrie

LEKTRI.CO lansează SVIK, noua staţie de încărcare smart, al treilea produs conceput şi realizat de compania românească

LEKTRI.CO, unul dintre cei mai importanţi jucători în domeniul mobilităţii electrice din România, lansează noua staţie de încărcare SVIK, cu integrare smart home, cu interfaţă prietenoasă, ce poate fi uşor instalată în spaţii private (acasă, la sediul firmei etc.) dar şi publice (parcări de lungă durată). Produsă în România, staţia oferă un preţ accesibil şi diverse funcţii menite să faciliteze procesul de încărcare, alături de posibilitatea de monetizare, prin integrare în reţeaua LEKTRIfy, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Noua staţie este gândită să fie foarte accesibilă pentru clientul rezidenţial, dar şi businessurilor care doresc să ofere astfel de beneficii angajaţilor ori parcările private. Mai mult, prin intermediul serviciului de public sharing al staţiei, această achiziţie poate aduce clientului şi câştiguri financiare. Diferenţele faţă de alte modele constau în simplitatea produsului, ce poate fi caracterizat ca un gadget pentru home automation, care respectă toate standardele şi certificările legislative şi este foarte accesibil", a declarat Claudiu Suma, CEO LEKTRI.CO.

SVIK poate fi uşor conectat la WiFi prin intermediul aplicaţiei dedicate, clientul având acces la multe funcţii, inclusiv pornirea/oprirea încărcării de la distanţă, setarea curentului de încărcare, programarea în anumite intervale orare, setarea luminozităţii şi adaptarea dinamică a puterii de încărcare (Load Balancing).

Totodată, staţia poate fi integrată în reţeaua LEKTRIfy care înregistrează în prezent peste 300 puncte de încărcare la nivel european. Astfel, deţinătorul staţiei poate vedea userii care încarcă, energia livrată, poate verifica sesiunile de încărcare şi analiza istoricul încărcărilor şi, totodată, poate monetiza ori deconta pe firmă încărcările electrice.

Printre funcţionalităţile tehnice oferite de modelul SVIK, se numără şi reglarea dinamică a puterii de încărcare în funcţie de ceilalţi consumatori din reţeaua electrică, astfel încât staţia se poate instala în orice locaţie, indiferent de puterea disponibilă. De asemenea, în cazul instalaţiilor fotovoltaice, încărcătorul este capabil să adapteze curentul de încărcare în funcţie de producţia panourilor fotovoltaice, maximizând astfel energia verde utilizată.

SVIK este al treilea model de încărcător conceput şi produs de LEKTRI.CO, iar compania îşi propune să producă un volum lunar de peste 1000 de unităţi destinate pieţelor cu o densitate mare de vehicule electrice. Încărcătorul SVIK a fost lansat oficial vineri, 8 octombrie, în cadrul Salonului Auto Bucureşti SAB 2021, iar până pe 17 octombrie va fi expus alături de celelalte produse LEKTRI.CO la standul B2-76.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

26 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9476
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2587
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6280
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8750
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.8735

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro