Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Lime introduce în ţara noastră serviciul de abonament săptămânal LimePass

A.I.G.
Comunicate de presă /

Lime introduce în ţara noastră serviciul de abonament săptămânal LimePass

Lime anunţă lansarea unui nou serviciu de abonamente disponibil în Bucureşti, menit să îi ajute pe cei care se deplasează zilnic cu trotinetele electrice să beneficieze cât mai mult de avantajele micromobilităţii, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

În Bucureşti s-a constatat un interes deosebit pentru utilizarea trotinetelor electrice, cu sute de mii de utilizatori înregistraţi de la lansarea Lime din mai, 2019.

Potrivit comunicatului citat, începând de astăzi, LimePass este disponibil în Bucureşti, precum şi în alte ţări din regiunea Europei de Est. Serviciul de abonamente îşi propune să răspundă nevoilor unui număr tot mai mare al utilizatorilor de micromobilitate, simplificând naveta şi recompensându-i pe cei care utilizează frecvent trotinetele electrice pentru deplasări de zi cu zi într-un oraş cu trafic intens.

Potrivit statisticilor regionale Lime, majoritatea utilizatorilor sunt rezidenţi şi 40% dintre toate călătoriile săptămânale efectuate cu Lime au loc în perioada orelor de vârf. Bucureşti, alături de Moscova şi Istanbul, este unul dintre oraşele europene cu cel mai aglomerat trafic rutier, conform Indicelui de Trafic TomTom.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS