Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Liviu Dragnea recurge la încă o cale extraordinară de atac în dosarul angajărilor fictive

D.V.
Politică /

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Fostul lider PSD Liviu Dragnea recurge la încă o cale extraordinară de atac, recurs în casaţie, în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, după ce a depus deja contestaţie în anulare. Încă persoană condamnată în acest caz, Floarea Alesu, fost director executiv al DGASPC Teleorman, a depus contestaţie în anulare.

Liviu Dragnea a declarat marţi recurs în casaţie. În aceeaşi zi, a recurs şi Floarea Alesu, condamnată 3 ani şi 7 luni închisoare cu executare, la contestaţie în anulare.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus vineri contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnarea în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman în care a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea luni contestaţie în anulare.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

În acest dosar, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual,

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. mai terminti cu articole despre ce fac puscariasii ca nu sunteti libertatea.ro . serios

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. CE, NU-I MAI PLACE MANCAREA DE INCHISOARE , COMUNISTULUI ??? NU MAI ARE RABDARE ??? VREA SA FUGA INAPOI , IN CASTELUL LUI DE CASA , SITUATA PE 2 STRAZI , IN TELEORMAN ??? CRED CA VALOREAZA 10 - 15 000 000 DE EURO !!! CU CE BANI SI-A CONSTRUIT-O ??? SU 2 200 DE LEI , SALARIU DE MILITIAN , SI SEF DE POST , PE CARE L-A AVUT ??? CHIAR , NU AVEM UN FISC , UN ANAF , IN TARA ASTA ??? NU SE SESIZEAZA NIMENI ??? PALATUL , TREBUIE CONFISCAT , SI SA FACA INCHISOARE IN PLUS , PENTRU : HOTIE , DELAPIDARE , INCITARE LA RAU , SUBMINAREA INTERESELOR STATULUI , etc , etc , etc !!! SI EL , VREA SA IASA AFARA , MAI DEVREME ???

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS