Lucian Bode: "PNL va da preşedintele României, în persoana domnului Nicolae Ciucă"

F.D.
Politică / 19 aprilie

Lucian Bode: "PNL va da preşedintele României, în persoana domnului Nicolae Ciucă"

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, se arată încrezător că "Partidul Naţional Liberal va da preşedintele României în persoana domnului Nicolae Ciucă". El afirmă că liberalii intră în campania electorală "cu multă speranţă". "Şansele sunt de partea noastră", susţine Bode, adăugând: "Pentru noi, PNL înseamnă PNL la guvernare şi după 2024", relatează News.ro.

"În perioada guvernărilor liberale am avut rezultate pe care nu le-a avut niciun partid de la aderarea noastră la Uniunea Europeană. Am deblocat marile proiecte de infrastructură, am dat drumul la investiţii majore, am crescut gradul de absorbţie la fonduri europene, am adus stabilitate, subliniez, stabilitate într-un context geo-politic şi economic internaţional extrem de complicat. (...) La alegerile din 2019 şi din 2020 PNL a crescut în preferinţele electoratului în judeţul Sălaj, iar rezultatele politice obţinute ne-au poziţionat drept cea mai mare şi mai puternic forţă politică a judeţului Sălaj. Acest rezultat va fi consolidat la alegerile din acest an şi a încredere că vom fi pe primul loc în preferinţele sălăjenilor. Am reuşit asta în 2020 şi vom reuşi şi în acest an, la toate cele patru alegeri, iar Partidul Naţional Liberal va da preşedintele României în persoana domnului Nicolae Ciucă. Intrăm, aşadar, în această campanie electorală cu multă speranţă, şansele sunt de partea noastră, pentru că sălăjenii ne-au acordat încredere şi nu i-am dezamăgit, pentru că aici am dovedit ce înseamnă forţa liberalismului", a afirmat Lucian Bode, în discursul ţinut, vineri seară, în judeţul Sălaj.

Liderul liberal a spus că oamenii de dreapta trebuie să condamne impostura, să păstreze decenţa şi să nu se abată de la principii şi repere, să nu se plângă de greaua moştenire şi să nu "vândă gogoşi şi speranţe deşarte" pentru că "oamenii apreciază mai mult măsura decât mojicia".

"Pentru noi, PNL înseamnă PNL la guvernare şi după 2024", a mai spus Bode.

El a criticat USR.

"Am văzut cum unii au încercat să lucreze împotriva românilor, la guvernare fiind. I-am oprit la timp când au încercat să blocheze programul Anghel Saligny, cel mai important program de dezvoltare a comunităţilor rurale din România. În continuare se prefac că-s de dreapta, deci pro-dezvoltare şi cer votul românilor pentru a moderniza România. Mai fals şi ipocrit de atât nici că se poate", a adăugat Bode.

Fostul ministru al Transporturilor şi al Afacerilor Interne a susţinut că PNL a făcut "istorie" când a inaugurat tronsonul care a marcat o mie de kilometri de autostradă în România.

Lucian Bode a ţinut să sublinieze că CJ Sălaj a atras investiţii în judeţ câte au fost atrase în 16 ani de administraţii PSD.

"Trecutul ne obligă la un prezent demn şi la un viitor ambiţios, cu gândul la comunitate şi la binele ei. Viitorul Sălajului nu poate fi decât liberal. Într-un judeţ în care lupta pentru libertăţi şi drepturi a fost o constantă a istoriei, PNL are obligaţia morală să continue lupta pentru dezvoltare. (...) Principalii noştri parteneri au fost sălăjenii şi nu i-am dezamăgit, pentru că, acolo unde am câştigat, s-a produs schimbarea. De când am smuls Sălajul din mâinile unei administraţii care a blocat judeţul şi l-a lăsat în coada clasamentului dezvoltării, Sălajul s-a dezvoltat într-un ritm rapid. Sălajul liberal a fost o promisiune îndeplinită prin câştigarea Consiliului Judeţean Sălaj de către Dinu Iancu Sălăjanu. Cu cei patru ani de dezvoltare accelerată, cu record în investiţii în anul 2023, aşa cum au spus şi antevorbitorii mei, când într-un an s-a investit în judeţul Sălaj echivalentul a 16 ani de administraţii PSD-iste, pentru asta trebuie să fiţi mândri de Consiliul Judeţean Sălaj şi de ceea ce a făcut Dinu cu echipa lui acolo", a afirmat Lucian Bode.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. In acest moment N.Ciuca este singura alegere posibila .„Romanul absolut ” nu are contracandidat .Toti ceilalti posibili candidati inca neanutati oficial pot parea niste „jucarii ” trase de sfoara.Este singurul care poate veni in functie dupa titanul K.W.Iohannis .

    1. In acest moment, PNL, partidul absolut, poate sa nominalizeze, lejer, 5-6 viitori presedinti ai Romaniei: Ion I. C. Bratianu, Mihail Kogalniceanu, C. A. Rosetti, Dimitrie A. Sturdza. Rares Bogdan si, (aproape) ultimul pe lista, cu voia dumneavoastra, Lucian Bode.

      Totusi, Romania Absoluta are nevoie de Romanul Absolut. Nicolae Ciuca. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb