Lucian Naş a fost numit în funcţia de director general al Bonas, pe termen nedeterminat

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 martie

Sursa foto: Facebook / Bonas

Sursa foto: Facebook / Bonas

Conducerea Bonas Import Export (BONA) l-a numit pe Vasile-Lucian Naş în funcţia de director general, pe o perioadă nedeterminată, se arată într-un raport al companiei publicat, vineri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Conform raportului de vineri de la BVB, Lucian este licenţiat în domeniul ştiinţelor economice, specializarea finanţe-bănci. Ulterior, a urmat studii de masterat, programul Agribusiness - în limba engleză. Deţine titlul de Doctor în Agonomie, obţinut în urma cercetărilor efectuate în cadrul USAMV Cluj-Napoca.

După absolvirea facultăţii a ocupat funcţia de director marketing al cotidianului local Informatia de Cluj. Din anul 2009 a lucrat la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. A participat la scrierea şi implementare proiectelor cu finanţare nerambursabilă pe care universitatea le-a derulat în perioada 2009 - 2021, coordonând acest birou începând cu anul 2017, se mai arată în raport.

Între 2017 şi 2021 a ocupat funcţia de Director General Administrativ al USAMV Cluj-Napoca, unde a fost şi manager al unor proiecte cu finanţare natională şi internaţională. După această experienţă de 13 ani în cadrul USAMV Cluj-Napoca, a ocupat postul de Director General al Arovit Legume Fructe şi cel de Director Executiv al Someş Arieş Cooperativa Agricolă, conform comunicatului.

În primele nouă luni ale anului trecut, Bonas Import Export a avut venituri totale de 17,6 milioane de lei, cu 25% peste cele din 2021, dar din cauza creşterii mai accelerate a cheltuielilor, societatea a înregistrat o pierdere de 0,14 milioane de lei, faţă de un profit de 0,13 milioane de lei în anul anterior.

Bonas Import Export deţine brandul de produse lactate Bonas. Vasile Naş are 25,4% din societatea cu o evaluare bursieră de circa 14,8 milioane de lei.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Mai. 2023
Euro (EUR)Euro4.9640
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6302
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1284
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7480
Gram de aur (XAU)Gram de aur290.1652

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro