Lugera - The People Republic anunţă obţinerea primei certificări MSI 20000 din România

G.U.
Comunicate de presă /

Lugera - The People Republic anunţă obţinerea primei certificări MSI 20000 din România

The People Republic devine prima societate din România care obţine certificatul de atestare a calităţii situaţiei financiare a companiilor - MSI 20000, conform unui comunicat de presă. Certificatul de conformitate a fost atribuit de către grupul german DEKRA, numărul 1 european în materie de audit şi certificare, în urma unui audit realizat în colaborare cu IWK Corporate şi încadrat în mod strict în baza specificaţiilor standardului MSI 20000, standard elaborat de către MSI Observatory.

Lugera - The People Republic este o companie care furnizează servicii customizate de HR (recrutare şi selecţie, payroll, muncă temporară, outplacement, consultanţă şi alte linii de business), fiind unul dintre jucătorii importanţi din acest sector de activitate, cu o experienţă de aproape 20 ani, 7.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de 85 milioane euro.

Bogdan Gabor, Country Manager al Lugera, a declarat: "In contextul actual, transparenţa şi fiabilitatea financiară reprezintă un aspect crucial al dezvoltării economice şi este, aşadar, important să fim aliniaţi la cele mai bune practici şi standarde financiare. Totodată, este fundamental să avem şi să păstrăm o bună stabilitate financiară, atât pentru noi, cât şi pentru partenerii noştri. MSI 20000 este un sistem ce poate anticipa eventuale deficienţe, ceea ce îţi permite să iei măsuri într-un timp cât mai scurt".

Potrivit comunicatului, MSI 20000 este standardul internaţional pentru determinarea calităţii situaţiei financiare a companiilor, care a devenit, în ultimii 11 ani, un reper economic important la nivel global. Acesta reprezintă un indicator cu privire la guvernanţa financiară a unei companii şi informează asupra respectării bunelor practici în materie de gestiune financiară, conferindu-i astfel un avantaj concurenţial indiscutabil.

Conceput de experţi financiari de prim rang, procesul de certificare utilizează o abordare sectorială pentru a analiza toate datele privind finanţele şi managementul afacerilor, printr-un cadru şi principii foarte stricte, bazate pe mai multe criterii de evaluare. Diagnosticul este exprimat în funcţie de principalele domenii de evaluare, cum ar fi: gestionarea activelor şi pasivelor, lichiditatea, riscurile şi resursele umane, precum şi aspectele comerciale, economice şi financiare, constituind astfel o imagine completă asupra sănătăţii financiare a unei societăţi.

MSI 20000 este dedicat tuturor companiilor, de toate dimensiunile şi acoperă fiecare sector de activitate, inclusiv cel de resurse umane.

"Procesul de certificare a fost unul laborios şi de lungă durată, realizat alături de experţi din Paris, însă noi considerăm că acest standard este extrem de util şi ne va ajuta la eficientizarea întregului sistem financiar al companiei", a afirmat Bogdan Gabor, Country Manager al Lugera.

Astfel, unul dintre obiectivele Lugera - The People Republic este înscrierea într-un proces de ameliorare continuă pentru menţinerea acesteia în topul companiilor de HR din România. Această nouă certificare atinge, în mod special, alte două obiective importante pentru companie, şi anume: să confirme către mediul financiar (acţionari, creditori, etc.) soliditatea şi performanţa sa financiară şi totodată să ofere mediului economic (parteneri comerciali, clienţi, furnizori) siguranţa perenităţii şi solvabilităţii societăţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
elco

Curs valutar BNR

27 Noi. 2020
Euro (EUR)Euro4.8735
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0875
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5081
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4471
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.6576

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cramele Cotnari
Aratoys
hygienium.com
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie