Manuel Donescu, fost consilier la Chiţoiu, şi omul de afaceri Maricel Popa - secretari de stat

Ziarul BURSA #Politică /

Avocatul Manuel Donescu, fost consilier personal al ministrului Daniel Chiţoiu, şi omul de afaceri Maricel Popa au fost numiţi secretari de stat în Ministerul Economiei, prin decizii semnate de premierul Victor Ponta.

Manuel Donescu, susţinut de PNL, este director adjunct în minis­ter, cu atribuţii în comerţ exterior şi relaţii internaţionale.

Omul de afaceri ieşean Maricel Popa, sprijinit de PSD, a fost desemnat secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei.

Popa este membru al filialei social-democraţilor ieşeni din anul 2001 şi acţionar majoritar la grupul de firme Omega-Tehnoton din Iaşi, specializat pe producerea de echipamente şi componente electronice.

"Nu sunt administrator, ci doar acţionar, deci nu există vreo incompatibilitate cu noua funcţie. Sunt în drum spre Bucureşti, de mâine (miercuri - n.r.) voi ocupa funcţia de secretar de stat în Minis­terul Economiei şi voi fi în coordonarea ministrului delegat pentru Energie Constantin Niţă (n.r. - PSD)", a declarat, ieri omul de afaceri Maricel Popa, citat de Mediafax.

El a spus că speră să promoveze "mult mai bine ca alţii" atât proiectele Moldovei, cât şi cele naţionale.

"Vreau să aduc investitori în Moldova, aşa cum au făcut cei din Cluj sau Prahova pentru zonele lor", a spus Maricel Popa.

La alegerile parlamentare de anul trecut, Maricel Popa nu a fost nominalizat drept candidat la deputaţi, în colegiul Răducăneni, aşa cum îşi dorea, el ameninţând la un moment dat că va intra în cursă sub sigla altei formaţiuni politice.

În cele din urmă, Maricel Popa a renunţat la candidatură, surse din mediul politic ieşean precizând la acea vreme că omul de afaceri ieşean va primi în schimb o funcţie la nivel central în cazul în care USL va câştiga alegerile.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS