Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

MARŢEA VIITOAREAsociaţiile de consumatori îşi vor desemna reprezentantul în CSALB

E.O.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Asociaţiile de consumatori îşi vor desemna reprezentantul în CSALB

Asociaţiile de consumatori se vor întâlni în data de 24 septembrie, la ora 12:00, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), pentru desemnarea reprezentantului asociaţiilor în Colegiul de Coordonare al CSALB, anunţă reprezentanţii Asociaţiei CREDERE.

Aceştia subliniază: "De trei ani de zile consumatorii nu au un reprezentant în cadrul Centrului, din moment ce asociaţiile nu au reuşit să ajungă la un consens pentru desemnarea unei singure persoane pe această poziţie.

Asociaţiile de consumatori CREDERE şi Parakletos l-au desemnat pe Dorin Tănase, preşedintele primeia dintre acestea două, pentru poziţia din cadrul CSALB. Indiferent de alegerea asociaţiilor, ne exprimăm încrederea că va există consens asupra unui candidat care să cunoască în detaliu situaţia consumatorilor de servicii financiar-bancare şi care să fi fost implicat în mod activ pe această zonă. Candidatul nostru va veni cu un program care, dacă ar fi implementat, va conduce la creşterea încrederii consumatorilor în CSALB şi la creşterea numărului de cazuri soluţionate.

Poziţia de membru în Colegiul de Coordonare al CSALB nu presupune implicarea în rezolvarea punctuală a cazurilor (fapt interzis de lege şi directiva europeană), ci doar asigură cadrul necesar pentru o mai bună funcţionare a Centrului, în interesul con­sumatorilor".

CSALB a fost înfiinţat în baza unei directive europene şi are menirea să rezolve, pe cale amiabilă, disputele dintre bănci şi consumatori. Procedura de soluţionare este gratuită şi nu de­păşeşte 90 de zile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

18 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8582
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0972
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5132
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3220
Gram de aur (XAU)Gram de aur257.4245

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie