Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Messi driblează foarte bine şi în industria hotelieră

Ziarul BURSA #Companii /

Messi driblează foarte bine şi în industria hotelieră

Disputa dintre argentinianul Messi şi portughezul Ronaldo se desfăşoară şi în domeniul imobiliar. MiM Hotels, lanţul hotelier deţinut de celebrul fotbalist Lionel Messi (FC Barcelona), a achiziţionat încă un hotel în Mallorca, al treilea din această zonă. Hotel Fona este situat în localitatea S'Illot, la doar 50 m de plaja Sa Coma. Clădirea are 98 de camere, un spa, sală de fitness, două piscine şi un bar-restaurant. Celelalte două hoteluri deţinute deja de MimHotels în Mallorca sunt situate în staţiunile Sitges şi Ibiza, fiind operate de Majestic Hotel Group. Hotel Fona va fi renovat şi modernizat, iar la redeschiderea lui, în 2020, se va numi Hotel MiM Fona Mallorca.

În urmă cu exact un an, Lionel Messi îşi cumpăra un hotel în Ibiza. Starul catalanilor a plătit 30 de milioane de euro pentru acest stabiliment.

Hotelul Es Vive din Ibiza, o proprietate de lux, cu o arhitectură "art deco'' inspirată din anii "30, este situat la câţiva paşi de una dintre cele mai cunoscute plaje din Insulele Baleare, Figueretas. Hotelul are 52 de camere redecorate de designerul de interioare Sean Cochrane, toate dotate cu o sală de baie în marmură. Pe acoperişul hotelului se află un Sky Bar, cu vedere spre mare. De asemenea, în hotel există două restaurante, un spa, o sală de sport şi o piscină centrală.

Tot 30 de milioane de euro a plătit Messi pentru un hotel în Barcelona.

Hotelul a fost construit în 2013 şi are 4 stele şi 77 de camere, fiind situat pe bulevardul Sofia, din Barcelona, aproape de litoral.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie