Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

MFE dezvoltă o nouă platformă web

P.P.
Comunicate de presă /

MFE dezvoltă o nouă platformă web

Reprezentanţii Ministerului Fondurilor Europene au avut, ieri, o primă reuniune de lucru cu beneficiarii şi partenerii (ONG-uri, asociaţii, firme de consultanţă), pentru îmbunătăţirea procesului de comunicare şi stabilirea unui mecanism de dialog şi consultare.

Pentru a răspunde mai prompt acestei nevoi de dialog pe toate componentele şi ţinând cont de exigenţele de comunicare impuse de provocările permanente şi de progresul noilor tehnologii în domeniu, s-a agreat crearea unei platforme digitale comune de comunicare şi consultare, ce va veni în completarea unui regulament stabilit de comun acord.

Atât textul de regulament, cât şi platforma web pe care echipa de comunicare a ministerului o va dezvolta vor fi prezentate deja la următoarea reuniune de lucru.

În cadrul întâlnirii de astăzi, reprezentanţii Direcţiei de Comunicare au prezentat progresele din ultimul an, arătând că principiul care stă la baza noii viziuni de comunicare în domeniul fondurilor europene este adaptarea permanentă la nevoile şi exigenţele pieţei.

În paralel, MFE pregăteşte lansarea celei de-a doua campanii de comunicare, prin care se urmăreşte promovarea măsurilor concrete de finanţare încă disponibile.

În continuarea prezentării făcute de Adriana Mărgărit, directorul de comunicare al MFE, a fost evidenţiată intensificarea comunicării în mediul online, prin reflectarea zilnică pe conturile de pe platformele proprii a tuturor noutăţilor şi activităţilor cu relevanţă pentru public, beneficiari şi potenţiali beneficiari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS