DIGI Comunications

MICROSOFT:30 de milioane de oameni din întreaga lume au dobândit abilităţi digitale în timpul pandemiei

S.B.
Miscellanea / 07 aprilie

30 de milioane de oameni din întreaga lume au dobândit abilităţi digitale în timpul pandemiei

Microsoft a sprijinit, în ultimul an, peste 30 de milioane de persoane, din 249 de ţări, în procesul de dezvoltare a competenţelor digitale, depăşind obiectivul iniţial al programului global de training, iniţiat la finele lunii iunie 2020, şi se angajează ca anul acesta să ajute 250.000 de companii să recruteze candidaţii care deţin competenţele potrivite, potrivit unui comunicat al companiei.

Prin programul global de training demarat la jumătatea anului trecut, Microsoft îşi propunea să sprijine 25 de milioane de persoane de la nivel global în dezvoltarea competenţelor digitale.

"În ultimul an, pandemia i-a afectat exact pe cei mai vulnerabili", a declarat preşedintele Microsoft, Brad Smith. "În cadrul LinkedIn şi Microsoft, ne concentrăm pe noi acţiuni pentru a sprijini o piaţă a muncii mai incluzivă, bazată pe competenţe, creând mai multe alternative, o mai mare flexibilitate şi căi de învăţare accesibile, adaptate noilor locuri de muncă".

LinkedIn intenţionează, în decursul acestui an, să ajute 250.000 de companii să facă angajări bazate pe competenţe. Compania le va oferi solicitanţilor de locuri de muncă oportunitatea de a-şi demonstra cunoştinţele şi abilităţile, iar angajatorilor noi instrumente pentru a se conecta cu aceştia pe baza competenţelor lor profesionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

13 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9225
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1367
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4720
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6963
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6754

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro