Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Ministrul german al Apărării Annegret Kramp-Karrenbauer dezminte că nu se înţelege cu Merkel

V.V.
Internaţional /

Annegret Kramp-Karrenbauer (Sursa foto: Twitter)

Annegret Kramp-Karrenbauer (Sursa foto: Twitter)

Ministrul german al Apărării Annegret Kramp-Karrenbauer, supranumită AKK, respinge informaţii potrivit cărora nu se înţelege cu cancelarul Angela Merkel, relatează DPA.

Merkel şi Kramp-Karrenbauer s-au dus în Statele Unite cu avioane separate aproape în acelaşi timp, în urmă cu o săptămână, alimentând astfel speculaţii cu privire la apariţia unor fisuri în relaţia lor de lucru.

"Să noteze toată lumea. Nu există niciun conflict între Angela Merkel şi mine", a declarat duminică Kramp-Karrenbauer tabloidului Bild am Sonntag.

Ea a catalogat o dezbatere publică cu privire la acest subiect drept "absolut derutantă".

Planul iniţial era ca Kramp-Karrenbauer să zboare împreună cu Merkel şi delegaţia sa.

Airbusul A340 al lui Merkel a aterizat primul la New York, unde cancelarul a participat la Adunarea Generală a ONU, după care s-a dus la Washington, unde Kramp-Karrenbauer urma să se întâlnească cu secretarul american al Apărării Mark Esper.

"Aceasta a fost prima mea vizită la colegul meu american şi a fost important pentru mine să mă asigur că respect programul", a declarat AKK.

"Călătoria comună prevăzută de Ministerul Apărării nu s-a concretizat. Din fericire, am găsit găsit o înlocuire, asta e tot", a adăugat ea.

Bild am Sonntag citează surse potrivit cărora oficiali de la Cancelarie le-au transmis colegilor lor de la Ministerul Apărării că Kramp-Karrenbauer ar trebui să nu o însoţească pe Merkel în avion şi să facă alt plan.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS