Abonament gratuit

MINISTRUL MUNCII ŞI PROTECŢIEI SOCIALE, VIOLETA ALEXANDRU:"Nu mă feresc să înlocuiesc Poşta drept canal de distribuţie a pensiilor, dacă poştaşii fac politică"

A.P.
Ziarul BURSA #Politică /

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a avertizat că nu se va feri să înlocuiască Poşta Română drept canal de distribuţie a pensiilor, în cazul în care se dovedeşte că poştaşii fac campanie electorală în beneficiul PSD.

Violeta Alexandru a scris, pe pagina sa de Facebook: "Problema mea este să opresc jocul, dacă există, al unor entităţi de interes naţional, în beneficiul PSD. Vom avea o discuţie cu Poşta Română. Vă reamintesc că Dragnea semna protocol de colaborare între PSD şi sindicaliştii din Poşta Română. O spun direct, în problema pensiilor, nu mă feresc să iau decizii în privinţa înlocuirii Poştei Române (cea care distribuie pensiile la poartă) dacă voi constata că, în loc să facă treabă, poştaşii s-au apucat de politică. Despre o singură zi întârziere dacă aud, o singură problemă - îmi va fi de ajuns!".

Reacţia ministrului liberal al Muncii vine după ce preşedintele PNL Vrancea, senatorul Cătălin Toma, a declarat vineri, citat de Agerpres, că unii poştaşi din Vrancea, apropiaţi de primarii PSD, fac campanie electorală, spunând oamenilor că "nu vor mai fi bani de pensii dacă votează PNL".

Corpul de control din cadrul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) verifică, în prezent, informaţiile vehiculate în presă referitorare la poştaşii din Vrancea.

Poşta Română menţionează, în cadrul unui punct de vedere: "Conducerea Poştei Române îşi menţine poziţia de neutralitate politică şi în acest proces electoral, aşa cum a făcut cu fiecare ocazie. Corpul de Control al Directorului General verifică, la această oră, informaţiile vehiculate în presă cu privire la incidentul din judeţul Vrancea. A devenit o practică obişnuită ca, înainte de începerea procesului electoral, toţi angajaţii să fie instruiţi în maniera profesionalismului, fără vreo urmă de partizanat politic. Motiv pentru care, Mircea Tudosie, directorul general al Poştei Române, este hotărât să ia orice decizie legală de sancţionare a angajaţilor, în cazul nerespectării normelor impuse".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Daca postasii ar fi spus sa voteze cu PNL, nu era nicio problema.

    1. Pana una alta, PSD a semnat smecheria cu postasii, nu PNL. Sunt convins ca sunteti capabil sa faceti diferenta dintre fapte si ipoteze, fictiune.

    Ar fi indicat sa incercati sa puneti la punct si Casa jud. de Pensii Valcea intrucat daca sunam si apasam tasta ex.2 pentru calcul pensii, nu ne raspunde vrea sa ne raspunda nimeni. Ridica receptorul si il pune inapoi in furca fara sa raspunda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie