Mircea Geoană efectuează vizite oficiale în Germania şi Regatul Ţărilor de Jos

S.B.
Politică / 15 mai

Mircea Geoană efectuează vizite oficiale în Germania şi Regatul Ţărilor de Jos

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, va efectua, în perioada 15-17 mai, vizite oficiale în Germania şi Regatul Ţărilor de Jos. Pe 16 mai, va ţine un discurs privind viitorul NATO, după 75 de ani de la înfiinţarea Alianţei - în cadrul Conferinţei "Rolul Germaniei în politica internaţională de securitate", organizată de Fundaţia Konrad Adenauer, informează Agerpres.

Va avea loc şi o recepţie dedicată aniversării a 20 de ani de la aderarea României la Alianţa Nord- Atlantică găzduită de KAS, Forumul Germano-Român şi Ambasada României în Republica Federală Germană.

Miercuri seara, 15 mai, Mircea Geoană va lansa volumul "Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO", la "Europaisches Haus" din Berlin. Cu acest prilej, oficialul NATO va participa la o conversaţie publică în prezenţa membrilor comunităţii româneşti, moderată de jurnalistul Robert Schwartz.

Vineri, 17 mai, Mircea Geoană va deschide Conferinţa "NATO Cyber Defence Pledge", la Haga, Regatul Ţărilor de Jos. În context, înaltul oficial va avea şi o întâlnire bilaterală cu titulara apărării din Olanda, Kajsa Ollongren.

Ulterior, va ţine un discurs despre rolul NATO într-o lume în schimbare, în campusul din Haga al Universităţii Leiden, şi va participa la o discuţie cu studenţii şi reprezentanţii comunităţii think-tank din Haga.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. 75 de ani de la înființarea NATO, 20 de ani de la aderarea României, conferință de presă la Haga lansare de carte, discurs despre rolul NATO...

    Gândurile unui roman la vârful NATO, conversație publică cu reprezentanții comunității romanești .... și în curând alegerile!. Candidează domnul Geoana? 

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Digitalizare şi Siguranţă Cibernetică”
APA NOVA
e-infra.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb