Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

"Mondelez" îşi vinde marca de brânzeturi Kraft din Orientul Mijlociu către "Arla Foods"

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

"Mondelez International" Inc. din SUA a decis să-şi înstrăineze operaţiunile cu brânzeturi marca Kraft din Africa şi Orientul Mijlociu către societatea daneză de profil "Arla Foods", potrivit Reuters.

Detaliile financiare ale vânzării, care priveşte o unitate de producţie din Bahrain, cu o capacitate de 66.000 de tone de brânză procesată anual, nu au fost date publicităţii.

Afacerea nu include brandurile de brânzeturi Philadelphia şi Jocca.

"Mondelez", al doilea mare producător de dulciuri din lume, cu branduri precum Oreo şi Cadbury, s-a separat în 2012 de "Kraft Foods", precursorul "Kraft Heinz". După înstrăinarea brandului menţionat, compania va continua să deţină ceea ce numeşte "afaceri cu alimente" în alte ţări.

Vânzarea operaţiunilor amintite vine în condiţiile în care licenţa "Mondelez" de comercializare a produselor în regiune sub brandul Kraft expiră în 2020.

"Arla", societate deţinută de 11.200 de fermieri din Danemarca şi nordul Europei, a informat că prin această preluare vrea să îşi crească vânzările în Orientul Mijlociu şi Africa de Nord la peste un miliard de euro (1,14 miliarde de dolari) în 2025, de la aproximativ 560 de milioane de euro anul acesta.

Tranzacţia este aşteptată să se finalizeze până la sfârşitul lunii mai 2019, conform "Arla".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS