National Intern Day: studenţii votează cele mai bune programe de internship din România

S.B.
Comunicate de presă / 16 aprilie

National Intern Day: studenţii votează cele mai bune programe de internship din România

National Intern Day este un proiect unic în România, susţinut de Hipo.ro - portalul de joburi numărul 1 în România pentru candidaţii cu studii superioare. Proiectul creează cadrul prin care companiile îşi pot nominaliza programele de internship sau traineeship, iar tinerii au ocazia să le voteze pe cele mai bune. Până în prezent, peste 900 de voturi ale tinerilor cu studii superioare au fost colectate pentru determinarea Celor mai bune 63 programe de internship din România în 2024. Perioada de vot continuă până pe 15 mai, urmând ca pe 23 mai să fie lansat topul Cele Mai Bune Programe de Internship din România în 2024.

Programele de internship le oferă tinerilor o perspectivă reală asupra a ceea ce înseamnă să lucrezi într-un anumit domeniu, iar angajatorilor le oferă mediul propice prin care tinerii pot învăţa şi contribui la succesul companiei. National Intern Day este un proiect unic în România, susţinut de Hipo.ro cu obiectivul de a crea contextul prin care companiile îşi pot nominaliza programele de internship disponibile în 2024 pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi. National Intern Day le oferă acces, într-un singur loc, la toate programele deschise, unde pot aplica şi le pot vota pe cele mai bune.

În perioada ianuarie - martie, companiile şi-au nominalizat oportunităţile pentru tinerii aflaţi la început de carieră. Acum este perioada în care studenţii şi proaspăt absolvenţii au ocazia să aleagă cele mai atractive programe de internship. Perioada de vot continuă până pe 15 mai. Topul este realizat atât pe baza voturilor obţinute, cât şi pe baza structurii şi beneficiilor oferite de program, evaluate pe baza nevoilor şi perspectivelor de carieră ale tinerilor centralizate în studiul Gen Z Behavior on the labor market in 2024 realizat de Catalyst Solutions. Pe 23 mai, 63 de companii se fac remarcate pe piaţa muncii din România, fiind prezente în primul top despre cele mai bune programe de internship.

,,National Intern Day, alături de ,,Best Internship Programs in 2024", a fost creat cu scopul de a aduce în prim plan importanţa programelor de internship şi trainee atât pentru angajatori, astfel formând viitoarele generaţii de profesionişti, cât şi pentru tineri. Cu toţii am trăit acele clipe din facultate sau curând după terminarea ei, în care nu ştiam ce domeniu să alegem sau către ce companie să mergem, ce vrem să învăţăm în continuare, spre ce vrem să ne dezvoltăm. De aceea, ambitia noastră este să construim alături de cele două părţi cel mai puternic instrument pentru studenţi şi proaspăt absolvenţi care să îi ajute în momentul alegerii primului pas în carieră. Anul acesta vom avea 63 de programe votate de tineri pentru tineri, iar pe 23 mai vom afla cine va fi pe primul loc." - Maria Marin, Project Manager National Intern Day

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5940
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0203
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8371
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.4718

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb