Nicholas Robert Haggar, noul preşedinte al Zentiva

L.I.
Companii /

Nicholas Robert Haggar, noul preşedinte al Zentiva

Zentiva a anunţat schimbări în Consiliul de Administraţie, iar Nicholas Robert Haggar, a fost numit în funcţia de preşedinte şI administrator provizoriu al companiei, începând de vineri, potrivit News.ro.

Bursa de Valori Bucureşti a afirmat printr-un comunicat: "Societatea doreşte să informeze acţionarii şi investitorii cu privire la încetarea mandatului lui Lasserre Xavier Pierre Christian, în urma demisiei acestuia din funcţiile de membru şi preşedinte în cadrul Consiliului de Administraţie al societăţii începând cu data de 6 decembrie 2019. În acest sens, în data de 5 decembrie 2019, Consiliul de Administraţie al societăţii a luat act de demisia anterior menţionată şi l-a numit pe Nicholas Robert Haggar ca administrator provizoriu",

Mandatul lui Nicholas Robert Haggar începe de la data de 6 decembrie 2019.

Zentiva, unul dintre principalii producători de medicamente, a avut o cifră de afaceri de 405 milioane lei pe primele nouă luni ale anului, cu 30% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2018. Profitul operaţional pe primele nouă luni a fost de 65,8 milioane lei şi are o capitalizare de 2,18 miliarde lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS