Nicolae Ciucă: "Noi toţi, PNL, trebuie să ieşim să vorbim cu oamenii"

S.B.
Politică / 21 aprilie

Nicolae Ciucă: "Noi toţi, PNL, trebuie să ieşim să vorbim cu oamenii"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL pentru alegerile locale din Maramureş că liberalii trebuie să iasă să vorbescă cu oamenii, pentru a îndepărta toate aceste îndoieli ale oamenilor faţă de ceea ce au făcut până acum, să le recunoască ceea ce nu au reuşit să facă dar să vadă în ei onestitatea şi angajamentul, responsabilitatea pentru ceea ce înseamnă asumarea politică, informează news.ro.

Liderul PNL a precizat că alegerile locale nu sunt despre ideologie, despre doctrină de partid ci sunt despre oameni, despre ce au făcut.

"Revin cu mare bucurie şi onoare în Maramureş, la Baia Mare, pentru că aici, tot ce înseamnă tradiţie, spirit românesc, spiritul dacilor liberi, se păstrează cu sfinţenie. Suntem partid national, iar pentru noi nu c ontează nimic maim ult decât identitatea, obiceiurile, tradiţia, credinţa noastră în Dumnezeu, familia, şi unde pot fi astea păstrate mai bine decât la Brebu, la Borşa, la Bârsana şi la Giuleşti", a spus Nicolae Ciucă.

Liderul PNL a arătat că "toată lumea vorbeşte despre ce au de făcut ş ice echipă aleg pentru alegerile din iunie".

"Este important să subliniem că alegerile locale nu sunt despre ideologie, despre doctrină de partid, alegerile din iunie sunt despre oameni, despre ce au făcut oamenii", a arătat liderul PNL în discurs.

Preşedintele PNL a subliniat că în momentul de faţă, PIB-ul din Maramureş este de 26,9 miliarde, ceea ce reprezintă 1,7% din PIB-ul national. Este o valoare destul de mare, dar că, atunci când ne ducem şi ne uităm la valoarea PIB pe cap de locuitor, aici discutăm de 12.070 de euro, ceea ce reprezintă un nivel mai mic cu 28% faţă de valorea PIB la nivel national.

"De asemenea, salariul mediu net la nivel de judeţ este de 3.540 de lei, ceea ce reprezintă o valoare cu 18 procente mai mică decât la nivel national. Şi asta este din cauza faptului că Maramureşul nu este legat printr-o infrastructură corespunzătoare, astfel încât ce se produce aici să aibă un nivel mai mare de competitivitate", a explicat Ciucă.

Liderul PNL i-a sfătuit pe liberali să iasă să vorbească cu oamenii.

"Aveţi nevoie în continuare să ieşiţi şi să vorbiţi cu oamenii. Noi toţi, PNL, trebuie să ieşim, să vorbim cu oamenii, să îndepărtăm toate aceste îndoieli ale oamenilor faţă de ceea ce am făcut până acum, să le recunoaştem ceea ce nu am reuşit să facem dar să vadă în noi onestitatea şi angajamentul, responsabilitatea pentru ceea ce înseamnă asumarea politică", a mai spus Ciucă.

Preşedintele PNL a mai spus că "Partidul Naţional Liberal este un partid care pune mare preţ pe valorea resursei umane feminine".

"Egalitatea de gen, echilibrul de gen, trebuie să reprezinte o preocupare a noastră", a arătat el, adăugând că sunt multe doamne şi domnişoare în sală care aşteptau să spună ceva despre acest subiect. "Doamnelor, nu doar să spun, vă promit că şi facem. Ionel Bogdan s-a îngrijit el", a mai afirmat Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. Tu mai ales..

  Ăăă....care ...ăăă.....știe...ăăă 

  PNL(+PDL) dupa ce se face frate de cruce cu PSD,

  fosta ciuma rosie si coruptii de serviciu, 

  nu mai are nici o credibilitate,

  de Ciolannis ce sa mai zic 

  abia va astept sa veniti sa vorbiti. sunt curios despre ce.

  1. Eu sa zic mai bune stați acasă, aruncă lumea cu ouă și roșii în voi dacă ieșiți în public... păcat de costumele alea, că e scumpe rău și a muncit poporul ptr ele...

  Ciuca devine indenspensabil Romaniei .Rominul „absolut” Ciuca cista usor functia de Presedinte .Opozitia(Kelemen ,Orban , Drula ,Barna ,Ciolos ,Simion ) nu are candidatul care sa il poata invinge pe Ciuca in alegeri iar PSD nu poate obtine decit functia de Premier .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Lansare carte
Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5755
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0224
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8440
Gram de aur (XAU)Gram de aur344.9545

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb