Nicolae Ciucă: "Sunt convins că susţinerea pentru UE va creşte în Republica Moldova"

R.S.
Politică / 22 iunie

Nicolae Ciucă: "Sunt convins că susţinerea pentru UE va creşte în Republica Moldova"

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, se declară convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru Uniunea Europeană va creşte în Republica Moldova. "Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană", afirmă el, conform News.ro.

"Astăzi, preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat decretul privind începerea negocierilor de aderare la UE. Felicitări tuturor fraţilor noştri de peste Prut! Este un pas important pe drumul vostru european, drum pe care România vă va fi alături!", a transmis Nicolae Ciucă, ieri.

El a subliniat că europarlamentarii PNL au fost mereu susţinători activi ai demarării negocierilor şi vor continua şi în noul mandat să sprijine necondiţionat procesul de aderare a Republicii Moldova, potrivit News.ro.

"Sunt convins că, pe măsură ce instituţiile de la Chişinău vor implementa reformele necesare şi pe măsură ce fonduri europene vor ajunge în localităţile de peste Prut, susţinerea pentru UE va creşte în Republica Moldova. Am încredere că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană", a conchis el.

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene confirmă vineri deschiderea - la 25 iunie - a negocierilor de aderare la UE ale Ucrainei şi Republicii Moldova, anunţă vineri preşedinţia belgiană a Consiliului UE, relatează AFP.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Generalul Cârpă vorbește doar de susținerea UE. De susținerea României nu poate vorbi pentru că n-are vocabularul necesar ăăă, îh, ăă, îîh. Și apoi pentru că susținerea și interesele României și românilor, care-i plătesc pensia specială, sunt complet irelevante pentru Gen. Cârpă!

    1. Domnul GENERAL,sa le spuna romanilor de ce europarlamentarii PDNL,au votat tot timpul impotriva ROMANIEI si ROMANILOR. Cat despre MOLDOVA,sa ii lasam pe moldoveni sa isi rezolve problemele si sa avem grija de Romani. Domnul gheneral,este GARANTAT de RARES BOGDAN,un al PARLAGIU care cica este vicepresedinte in MODROGAN. Pai Romanii,nu au uitat ca MODROGANUL a fost CUIBUL ANTIROMANESC cu care BASESCU si PDL,au NENOROCIT ROMANIA si pe ROMANI. Asa ca domnule gheneral,mergeti acasa si mancati pensia primita de la armata,intrucat militarii acestei tari,au vazut ce puteti. NOAPTE BUNA.!

    Ma bucur sa vad abordarea corecta la varful Senatului Romaniei, astfel ca sa atenueze ofensiva politrucilor de peste Prut care i sperie pe basarabeni cu fatoma unorii cu romania numai ca sa acapareze puterea. Sunt milioane de basarabeni care circula in toata Europa, au deja cetatenie romana (alt ajutor important) acestia sunt cu adevarat pro europeni dar pot sa nu fie asa disponibili la vot! Deci majoritatea sunt cei batrani, acasa si nu trebuie speriati cu o potentiala unificare, care nici nu e in carti! Decat sa dea baterii Patriot gratis, d Iohanis poate sa exprime tot un mesaj de ajutor dar neinterventie directa in basarabia :ar ajuta mai mult!

    Din reactiile rebvoltate de aptul ca o batetie Patriot (f scumpa si f f greu obtinuta) vedem ca d Iohanis, in tara, a devenit paratraznetul pentru toate ingrijorarile si spaimele romanilor care se tem ca suntem impinsi in razboiul din est! Stim ca generalul pretuieste prietenia si loialitatea, sunt valori pozitive in vremurile acestea, insa in politica sr impun corectii privind imaginea publica. Daca d Iohanis a rascolit acest cuib de viespi privind implicatea romaniei in est e bine sa va distantati public de presedinte! E cauza scaderii din sondaje, in cazul in care chiar candidati la presedintie, lasa ca e Geoana pion si agent american destul! Daca nu faceti asta acum, ar insemna ca particip0ati la un mare blat ca sa ajunga Geoana la predefintoe, iar el mu e inddependent politic si nu are sustinere politica pt guvernare colaborativa! Geoana va primi ordine directe sii va incerca sa si serveasca patronii starnind revolta publica si resentimentele contra PNL care l a sprijinit si pe Iohanis in recentele actiuni anti npationale si pierdere de suvetanitate! Mai util puteti fi atunci fiind loial decat acum :exact ca si d Merkel care l a atacat im congresul CDU pe Kohln pt a prelua presedintia (dar secundar l a protejat).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb