Nicuşor Dan anunţă stadiul lucrărilor la Podul Mare din Cişmigiu

F.D.
Miscellanea / 3 noiembrie 2022

Nicuşor Dan anunţă stadiul lucrărilor la Podul Mare din Cişmigiu

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că lucrările la Podul Mare din Cişmigiu vor fi finalizate, potrivit proiectului, de către Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti în cinci luni, potrivit News.ro.

"Lucrările la Podul Mare din Cişmigiu avansează. În timp ce se lucrează la exterior - rampele de acces fiind deja finalizate - în atelier specialiştii restaurează elementele decorative ale podului. Urmează remontarea pietrei cubice şi refacerea tencuielilor. Conform proiectului, în 5 luni Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti va finaliza lucrările. În plus, ALPAB a încheiat un contract de prestări servicii de îndepărtare graffiti şi alte urme de poluare urbană de pe mobilierul urban (bănci, coşuri de gunoi, stâlpi de iluminat etc.) şi de pe faţadele clădirilor din parcuri", a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Edilul a adăugat că soluţiile pentru îndepărtarea vopselurilor sunt biodegradabile şi nu afectează suprafeţele curăţate şi mediul.

"Am început cu spaţiul din faţa Teatrului Naţional Bucureşti, vor urma Parcul Cişmigiu, apoi Ateneul Român, Piaţa Tricolorului şi Parcul Izvor, după care se va continua cu celelalte parcuri aflate în administrarea ALPAB. Soluţiile folosite pentru îndepărtarea vopselurilor, precum şi a diverselor markere permanente rezistente la solvent sunt soluţii biodegradabile care nu sunt periculoase pentru mediu şi nu afectează suprafeţele curăţat", a completat Nicuşor Dan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro