Nicuşor Dan: "Bucureştiul va avea cea mai mare Bancă de Alimente"

T.B.
Politică / 12 iunie

Nicuşor Dan: "Bucureştiul va avea cea mai mare Bancă de Alimente"

Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă că Primăria Capitalei, prin Direcţia de Asistenţă Socială, construieşte în zona Lira-Sebastian un complex de servicii sociale care va include şi cea mai mare Bancă de Alimente realizată de o autoritate publică din România, conform unei postări pe pagina sa de socializare.

Potrivit sursei, "Bucureştiul va avea la sfârşitul acestui an cea mai mare Bancă de Alimente realizată de o autoritate publică din România. Primăria Capitalei, prin Direcţia de Asistenţă Socială, construieşte în zona Lira-Sebastian un complex de servicii sociale care va avea mai multe funcţiuni: o Bancă de Alimente, o cantină socială, un Centru de formare profesională în domeniul Horeca pentru persoane vulnerabile, un centru de informare şi consiliere pentru femei şi centre de zi pentru copii şi adulţi cu dizabilităţi", transmite edilul, care a obţinut un nou mandat la alegerile din 9 iunie.

Complexul este format din 4 clădiri, una finalizată, 2 în curs de finalizare, iar la cea de-a patra lucrările au ajuns la 60%, subliniază el.

Acesta precizează că la Banca de Alimente, persoanlul de la Direcţia de Asistenţă Socială va colecta, depozita şi distribui către persoanele aflate în nevoie alimentele donate de producători din industria alimentară şi retaileri, alimente care nu mai pot fi vândute, dar sunt potrivite pentru consum.

Conform postării, "Spunem astfel stop risipei alimentare, îi ajutăm pe cei care din motive financiare se află în situaţii de risc şi intrăm în rândul oraşelor europene unde acest concept funcţionează cu succes de mulţi ani. Acest complex va fi şi un etalon de eficienţă energetică pentru ca s-a optat pentru un sistem inteligent de utilizare a resurselor naturale, inclusiv prin acoperişuri verzi", adaugă Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. si cartofii de "egitp" ce putrezesc in 2 zile ce cauta prin magazine?

    cartoful e mancarea saracului - iar riscul asta de putrezire rapida a cartofului se transmite in risc alimentar cand ai specula pe energie sau alimente de sar de la 8.0 lei la 4-5-6 lei in 4 ani...adica peste 100% crestere anuala si cumulat 3000-400-5000%... crestere... dici veniturile nu au vazut asa cv ...in crestere.... 

    pret energie sarit in 300%.... 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb