NIELSEN ROMĂNIA:"Românii consumă din ce în ce mai mult"

M.E.
Comunicate de presă / 01 octombrie 2019

"Românii consumă din ce în ce mai mult"

Supreme Council of European Business a reluat evenimentele lunare în data de 26 septembrie, iar prima întâlnire din această toamnă a avut ca subiect de dezbatere tendinţele de consum din industria FMCG. Evenimentul a fost organizat la Grand Hotel Continental.

Nicolae Hulea, Business Development Consultant, Nielsen România, a prezentat o serie de informaţii recente din piaţă despre modul în care consumatorii se raportează la companii, despre nevoile pe care aceştia le au şi despre aşteptările care îi influenţează în luarea deciziilor de cumpărare.

Conform audit retail Nielsen, în 2018 piaţa FMCG a continuat să crească atât valoric, cât şi cantitativ, supermarketurile înregistrând o creştere de 2 cifre, în timp ce evoluţia în comerţul tradiţional continuă să fie pozitivă, susţinută de creşteri salariale şi de comoditate.

Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB, a declarat: "Ne străduim ca prin organizarea întâlnirilor noastre lunare să le prezentăm membrilor şi invitaţilor noştri detalii esenţiale care influenţează decisiv mediul de business internaţional."

Evenimentul s-a bucurat de o audienţă formată din antreprenori, middle şi top management din diverse companii, care au avut oportunitatea să afle cele mai noi trenduri care influenţează una dintre cele mai dinamice industrii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Boromir

Curs valutar BNR

06 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0881
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6915
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.7106

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
Cotaţii fonduri mutuale
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro