nPloy a obţinut o finanţare de 4 milioane de euro pentru revoluţionarea pieţei de recrutare din Europa

T.B.
Companii / 1 februarie

Konstantin Tzonev - Co-Founder nPloy

Konstantin Tzonev - Co-Founder nPloy

După o primă rundă de finanţare de succes în valoare de 2 milioane de euro primită în august 2023, nPloy, platforma de joburi bazată pe tehnologia AI, a atras recent o nouă finanţare în valoare aproape de 2 milioane de euro, se arată într-un comunicat al nPloy, remis redacţiei. Bugetul va fi investit în continuarea extinderii nPloy pe pieţele din România şi Bulgaria, ca urmare a îndeplinirii obiectivelor cheie de performanţă, potrivit sursei.

În ultimul an, nPloy a reuşit să prindă tracţiune rapid pe piaţa din România, rezultatele arătând o creştere de 250% a bazei de clienţi de la un an la altul, transmite sursa indicată. În prezent, platforma are peste 170.000 de utilizatori activi şi colaborează cu peste 1200 de companii din regiunea Europei Centrale şi de Est, care îşi postează anunţurile de angajare, precizează sursa.

Platforma s-a bucurat de o rată de adoptare ridicată datorită funcţionalităţilor sale inovatoare, unice, transmite compania. În special, nPloy se distinge la nivel mondial ca fiind platforma de recrutare cu cea mai eficientă integrare în sistemele de HR. nPloy este integrată cu principalele sisteme ATS (Applicant Tracking System) folosite intern de companii, cum ar fi SuccessFactors, Workday, Lever, şi alte peste 40 astfel de sisteme, se mai arată în comunicat.

Studiile din industrie subliniază un aspect critic: există o scădere de până la 70% a numărului de aplicaţii atunci când candidaţii sunt nevoiţi să treacă printr-un proces complicat de aplicare pe site-urile de joburi, menţionează sursa. Integrarea strategică a nPloy eficientizează atât procesul de recrutare, cât şi cel de publicare a posturilor, asigurând faptul că niciun candidat nu este pierdut, transmite compania.

Noul capital de investiţii va fi folosit strategic pentru implementarea unei strategii de marketing ample, cu obiectivul de a creşte baza de candidaţi cu peste 300% în România în următorii doi ani. Platforma îşi propune să îşi consolideze poziţia ca alegerea preferată pentru industriile BPO şi IT şi are în plan intrarea pe o nouă piaţă în 2025, precizează sursa.

Potrivit comunicatului "Ne-am propus planuri ambiţioase, iar noua finanţare obţinută este un pas imens pentru a le transforma în realitate. Intenţionăm să ne perfecţionăm şi să optimizăm toate aspectele procesului de recrutare. Printre obiectivele noastre viitoare se numără dezvoltarea unor funcţionalităţi analitice care vor oferi informaţii în timp real despre tendinţele pieţei muncii, lucru care va îmbunătăţi transparenţa şi accesibilitatea atât pentru companii, cât şi pentru candidaţi", afirmă Konstantin Tsonev, Co-fondator nPloy.

Platforma inovatoare de job matching oferă companiilor acces la o gamă complexă de servicii de recrutare inteligentă, digitală şi de branding de angajator, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0237
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8519
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.7888

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb