Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

NUCLEAREELECTRICA SA:Oprirea planificată a Unităţii 1 CNE Cernavodă începe la 20.06.2020

A.D.
Comunicate de presă /

Oprirea planificată a Unităţii 1 CNE Cernavodă începe la 20.06.2020

Unitatea 1 a CNE Cernavodă va intra în programul de oprire planificată începând cu 20.06.2020, anunţă un comunicat de presă al NucleareElectrica SA.

Desincronizarea de la Sistemul Energetic Naţional va avea loc în data de 20.06.2020, ora 11:00.

Opririle planificate sunt proiecte complexe, iniţiate cu 24 de luni anterior datei planificate. La aceste proiecte lucrează o echipă de management de proiect şi are un grafic de realizare, planificare de resurse umane şi un buget corespunzător.

Decizia de intrare în oprire planificata a Unitatii 1 CNE Cernavoda a fost amânată , deci nu se va respecta perioada iniţială prevăzută pentru proiect, pe fondul contextului internaţional generat de pandemia de COVID-19, coroborat cu măsurile aferente Planului de protecţie a personalului, similar altor centrale nucleare, pentru asigurarea continuităţii operării şi producţiei. Decizia intrării în programul de oprire planificată a Unităţii 1 CNE Cernavodă începând cu data de 20 iunie a fost adoptată de Consiliul de Administraţie al SNN întrunit în şedinţa din data de 8 mai 2020, în baza analizei tuturor factorilor de impact asupra opririi planificate a Unitatii 1.

În perioada opririi planificate, se vor efectua activităţi ale programelor următoare: programul de mentenanţă preventivă/ corectivă; programul de inspecţii; programul de testare obligatorie pe perioada opririlor planificate; programul de implementare modificări.

Cosmin Ghiţă, director general, a spus: "Lucrările se vor desfăşura în condiţii de siguranţă pentru personal, public şi mediu, conform procedurilor aprobate utilizate la CNE Cernavodă şi măsurilor de siguranţă împotriva coronavirusului."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie