Abonament gratuit

O nouă companie aeriană va opera pe piaţa românească

A.I.G.
Comunicate de presă /

O nouă companie aeriană va opera pe piaţa românească

Animawings, o nouă companie aeriană specializată în chartere, va opera zboruri pe piaţa românească începând din acest an, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

"Ideea de a crea această companie s-a născut în urmă cu mai bine de un an şi a pornit de la nevoia reală de aeronave care să deservească turoperatorii ce organizează zboruri charter în România. Piaţa autohtonă a charterelor este în creştere, în timp ce numărul avioanelor disponibile pentru chartere în România nu reuşeşte să acopere necesarul", a declarat Tudor Constantinescu, director comercial Animawings.

Animawings are la dispoziţie două avioane de tip Airbus A320-200, cu câte 180 de locuri. Acestea vor asigura zborurile charter operate de către o parte dintre turoperatorii din România către destinaţii de vacanţă din Grecia, Turcia, Spania, Egipt şi Tunisia.

"Încă din primul moment, noua companie aeriană s-a bucurat de succes, oferta noastră fiind îmbrăţişată de piaţă, astfel că întreaga capacitate a fost contractată de către turoperatori de prestigiu ce activează în România, printre care se numără TUI TravelCenter, Dertour, Prestige Tour, Christian Tour. Solicitări au venit şi de la alţi turoperatori, dar flota pe care o avem în acest moment nu ne permite să onorăm toate cererile. Sperăm ca în viitor, când vom dispune de o flotă mai mare, să deservim toţi turoperatorii din piaţă interesaţi de organizarea de zboruri charter", a precizat Antonio Stoian, CEO Animawings, potrivit comunicatului citat.

Cursele charter organizate de către touroperatori şi operate de Animawings vor beneficia de servicii complete pentru călători (bagaj de cală, bagaj de mână şi catering la bord).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS