Abonament gratuit

Olguţa Vasilescu a primit avertisment din partea CNCD

I.L.
Politică /

Olguţa Vasilescu a primit avertisment din partea CNCD

Olguţa Vasilescu a fost sancţionată, printr-un avertisment, de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării pentru o afirmaţie la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Senatorul Vlad Alexandrescu a fost unul dintre cei care au sesizat instituţia, potrivit News.ro.

Vlad Alexandrescu a declarat luni, printr-o postare pe Facebook: "În sfârşit, CNCD a decis sancţionarea Olguţei Vasilescu pentru declaraţia ei stupefiantă despre etnicii germani. «Ca neamţ, să vorbeşti despre gazare trebuie să ai mult curaj», spunea ea despre Klaus Iohannis, imediat după 10 august. Aceeaşi Olguţa Vasilescu care în anii 2000 aducea elogii mareşalului Ion Antonescu la tribuna Camerei Deputaţilor. La sesizarea mea şi a unor colegi parlamentari din USR, Consiliul Naţional contra Discriminării a sancţionat-o cu un avertisment".

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, în 24 august 2018, că este "inadmisibil şi incalificabil" că "Guvernul PSD a bătut şi a gazat oamenii". În aceeaşi zi, Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii la momentul respectiv, a criticat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, afirmând: "Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj". Vasilescu l-a felicitat atunci pe fostul şef al Jandarmeriei, Sebastian Cucoş, pe care a spus că nu îl cunoaşte.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. STRIGATOR LA CER ! DE CE PE DL PRESEDINTE NU L VEDE SI AUDE NIMENI CUM DE LA TRIBUNA PARLAMENTULUI NE SPUNE IN FATA PSD-ISTILOR CA TREBUIE SA DISPAREM CA ESTE IN RAZBOI CU PSD-UL CA S A URCAT CU PICIOARELE PE CAPUL NOSTRU IAR ORBAN NE A SPUS CASA FUGIM IN MUNTI ! CUM E POSIBIL ASA CEVA ? CU VASILE BLAGA ,CU T. STOLOJAN NU ARE NIMIC DL. PRESEDINTE ASTIA NU SUNT MATUSALEMICI I COMUNISMULUI ?

    1. boule

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie