Abonament gratuit

ORA 13.15România TV crede că BURSA este ziarul său

BURSA
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Televiziunea România TV prezintă, în aceste minute, conţinutul articolului din BURSA, " Privatizarea Oltchim, după planul lui Roibu (prin "Harry Potter")", semnat de MAKE, fără să precizeze că a preluat informaţiile din BURSA, ba chiar susţinând că are "exclusivitate" asupra lor.

Suntem foarte multumiţi că BURSA i-a impresionat într-atât pe colegii noştri, încât să creadă că este ziarul lor.

Ghiţă, Ghiţă...

Opinia Cititorului ( 9 )

 1. ca de cateva saptamani stilul rafinat si subtil, care in acelasi timp te pune sa gandesti a cam fost preluat de unele canaluri sau canale de televiziune, pluralul formandu-se de utilitatea pe care au in deservirea comunitatii. Insa nu trebuie sa-l dojeniti pe dom'Ghita. Precis ca a utilizat aceleasi scheme de autentificare care au fost folosite si de alti artisti de buna voie ai micului ecran. Asta se numeste FREUNDLICHE ÜBERNAHME . Angajatii RTV nici nu au simtit cand au devenit lucratori BURSA. Atata timp insa cat in rapoartele financiare ale Bursa vor fi trecuti ca lucratori si nu zilieri nu o sa fac reclamatie la CNVM ca aceasta preluare a fost facuta fara consultarea AGEA, desi la micsorare de capital pare sa functioneze dupa clasicul principiu mioritic "merge si asa", creandu-se astfel un precedent.

  1. Lumea-i atit de larga, incit avem loc toti in ea si oricum, ne rinduim sa ne dam loc unii, altora.

   Ghita e un nume dragut, l-a derutat si pe Vintu, care i-a dat locul la Realitatea. 

   Acum, ar vrea sa-i dea si pe mai departe locul sau. 

   Oamenii astia sint prieteni si cind se dusmanesc.

   N-am nici un motiv sa nu privesc asta cu cordialitate - interes pentru specia umana. 

   pentru ca stii ca esti un invingator. Si de asemenea este foarte bine sa le faci reclama pentru ca astfel cei care nu mai sunt interesati de post se vor uita de acum inainte in speranta ca se vor putea informa si pe televizie concis si realist. Pentru marca RTV as face liberi ceva planton, da acum daca tot i-ai preluat imi maresc participatia la BURSA. Trebuie insa sa muncesc de dimineata pana seara caci la GOOD WILLul pe care il reprezinta personalitatea ta nu stiu daca nu ar fi mai ieftin sa incerc la CNN. Da de cand l-am auzit pe Richard cel punator de Intrebari, ca el nu ar investi in Romania ATENTIE nu pentru ca n-ar avea bani, dar nu este bine informat, atunci m-am lamurit definitiv si iremediabil cum este cu acest artist. Si daca tot suntem la capitolul strategii poate singurul post afiliat la Mr. Questions Channel este mai bine consiliat daca ar rari acest dicton. Brancusi a zis ca un puiet nu se poate dezvolta la umbra unui copac batran. Si ideea din Senat cu copacul si comisia o sustin 100%. Daca ar fi stat macar un minut cei din comisia de privatizare sa vezi tu atunci cum s-ar fi derulat licitatia.

   Intimplarea face ca, dupa mine, Brancusi este singurul sculptor care este si artist, al omenirii.

   Leonardo, singurul pictor. 

   Gaudi si Brunellesci, singurii arhitecti. 

   Niciodata, Michelangelo. 

   Totusi, istoria artei este plina cu mii de oameni, din toate epocile si de pe toate continentele.

   Ca si bibliotecile - pline de carti, desi exista o singura Carte. 

   caci a o citi poate fi posibil. De cativa ani am ramas cu gandul la o expresie "ceva este realizat intr-o maniera neortodoxa". Astazi nu trece luna in care sa nu fie gasita o asemenea exprimare. Experienta pe care am avut-o in perioada 84-89 referitoare la conditiile de austeritate ne-a luat in asa masura mintile incat am incalcat una dintre porunci,poate cea mai importante si anume de a nu face ireversebil destinul unui om al carui fagas se afla doar in mana Celui de Sus. Pentru ca Occidentul sa inteleaga intr-adevar ce inseamna ORTODOX ne-ar trebui "doar" trei lucruri si anume o biserica din lemn pe care sa o stilizam asemeni coloanei infinitului , artistul naiului si a lui "Doina de Jale" (nu am putut sa mai vorbesc cand o doamna m-a intrebat daca ma pricep eventual sa-i traduc in germana ce inseamna acest titlu". Si atunci nimeni nu v-a mai indrazni sa ne faca corupti, brute sau alte injective care de fapt nu ne fac decat mai puternici, in a privi asemeni tie "cu cordialitate - interes pentru specia umana" adevarata chintesenta a oamenilor care au avut privilegiul a se naste pe acest taram.

  Make, poate nu ai fost anuntat ca nu mai esti sef la ziarul Bursa. Du-te prin redactie si fii mai dur cu vreo doi-trei de pe acolo. Vezi ce reactie au ei si iti dai seama if your are still their daddy. Indiciu: cauta orice obiect nou, pe care nu l-ai mai vazut pe acolo, de exmplu.....o minge de baschet. Daca vezi asa ceva, e nasol, ingropatul in dealurile Moldovei a descalecat la ziarul Bursa.

  1. un joc de sah, pentru a nu ajunge la alte idei :-) iar Make iar trimite un SMS pe care ar scrie : Mai Ai Timp sa-ti ceri scuze :-)

   Sint doua mingi de baschet; la care sa ma uit - la cea din dreapta sau la cea din stinga?

   e atat de buna dubla ta personalitate...te ajuta perfect sa vorbesti de unul singur

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie