Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Orange a făcut încă un pas spre listarea activităţilor din Orientul Mijlociu şi Africa

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Cel mai mare grup francez de telecomunicaţii, Orange SA, a anunţat, săptămâna trecută, reorganizarea activităţilor sale din Orientul Mijlociu şi Africa într-o singură entitate, operaţiune care deschide calea către o posibilă listare, tranzacţie ce i-ar aduce fondurile necesare pentru investiţii în expansiunea externă, conform Reuters.

"Orange a decis să aducă laolaltă toate activităţile sale regionale în cadrul unei singure companii - OMEA (Orange Middle-East and Africa) - în ideea de a crea o entitate distinctă şi de a oferi grupului mai multe opţiuni de creştere", a informat grupul francez, într-un comunicat publicat după inaugurarea, la Casablanca (Maroc), a noului sediu regional. Acesta a adăugat: "O ofertă publică iniţială este unul dintre scenariile posibile, iar decizia va depinde de mai mulţi factori, precum oportunităţile strategice şi direcţia pieţei, obiectivul central fiind accelerarea creşterii acestor afaceri".

În luna decembrie a anului trecut, directorul general al Orange, Stephane Richard, declara că operatorul de telefonie "este pregătit din punct de vedere tehnic" pentru o listare a operaţiunilor menţionate, adăugând că o posibilă intrare pe piaţa etiopiană ar fi un catalizator pentru lansarea ofertei publice iniţiale.

În opinia analiştilor, operaţiunile Orange din Orientul Mijlociu şi Africa au o valoare combinată de circa 10 miliarde de euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS