Abonament gratuit
Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”Videoconferinţa “FONDURI EUROPENE”
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

PACT:"Domnule Adrian Năstase, vă invităm să ne număraţi balonele "

A.C.
Politică /

Logo PACT

Logo PACT

Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) a luat act de declaraţiile fostului premier Adrian Năstase la adresa protestatarilor #rezist din Piaţa Victoriei şi se declarată "indignată", potrivit unui comunicta de presă.

Într-o postare de pe blogul personal, Adrian Năstase a scris:"Acum, Piata s-a transformat intr-un fel de Hyde Park, unde se strang, la diferite ocazii, tineri, mame cu copii in brate, câini, ultrasi etc. Ok. E democratie. Fiecare face ce vrea. Inclusiv multinationalele - asta rămâne intre noi. Intrebarea care mă frământă, insă, asteptând, in fiecare zi, la stopurile nesincronizate de acolo, este pe unde ajung, in "insula" din mijlocul pietei, apărătorii statului de drept, in conditiile in care nu există nicio trecere de pietoni intre trotuare si "insula respectivă?! Există, in opinia mea, mai multe solutii urbanistice pentru a rezolva această situatie (...). Ar putea fi organizat si un transport de baloane cu heliu de pe Aeroportul Băneasa până in piată. Mai am si alte idei dar nu pot să vi le spun, acum, pentru că am interdictii electorale. Este cert insă că, deocamdată, apărătorii statului de drept, care #rezistă, din când in când, in piata, tineri sau mai putin tineri, incalcă legea, traversând prin locuri nemermise, pentru a ajunge in mijlocul pietei. Desigur, in numele valorilor si principiilor europene. Si sub privirile ingăduitoare ale politistilor din zonă. Precizez, incă o dată, nu există nicio trecere de pietoni spre centrul pietei."

Potrivit sursei citate, PACT consideră inacceptabil felul în care Năstase vorbeşte despre cetăţenii activi care protestează împotriva Guvernului.

Reprezentanţii PACT transmit: "Totodată, este regretabil că un fost premier din istoria democratică a României face trimitere la implicarea multinaţionalelor în protestele #rezist, adoptând un discurs conspiraţionist anti-occidental".

PACT a adăugat: "Îl asigurăm pe domnul Adrian Năstase că protestarii #rezist sunt buni cetăţeni care, spre deosebire de domnia sa, au respect pentru lege. Îl asigurăm că nu au nevoie de baloane cu heliu şi nu au folosit acest mijloc de transport. În cazul în care domnia sa a remarcat baloane cu heliu în Piaţa Victoriei, îl invităm să ni le numere, parafrazând o expresie celebră a domniei sale".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

21 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5487
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3705
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.6485

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie