Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Pădurea Băneasa a fost împădurită de comunitatea Greenfield

T.A.
Comunicate de presă /

Pădurea Băneasa a fost împădurită de comunitatea Greenfield

Cea mai mare acţiune de plantare a început sâmbătă, 8 decembrie, la marginea Pădurii Băneasa, eveniment ce a avut loc în ziua premergătoare competiţiei Băneasa Race. Proiectul face parte dintr-o campanie mult mai mare care constă în plantarea de arbori şi arbuşti până în 2028.

Comunitatea Greenfield a organizat cea mai mare acţiune de împădurire din ultimul an în nordul capitalei, reuşind astfel să aducă peste 150 de voluntari, printre care se află şi 30 de copii, locuitori ai cartierului construit de Greenfield, dar şi multe alte persoane care au participat din propria iniţiativa la activităţi. Specialiştii Romsilva i-au întâmpinat pe voluntari, i-au instruit şi sprijinit în toată perioada. Fiecărui participant de cursa i s-a oferit să planteze câte un puiete, în total s-au sădit peste 1000 de copaci pe o suprafaţă de 0,5 ha. Activitatea de plantare a copacilor prevede plantarea a încă 4500 de arbori, se arată într-un comunicat de presă emis redacţiei noastre.

Acţiunea a fost înaintată de compania Impact Developer&Contractor SA, dezvoltatorul cartierului Greenfield şi sprijinită de Romsilva Bucureşti şi Băneasa Race. De asemenea, puieţii, materialele de lucru şi băuturile calde au fost asigurate tot de companie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS