"Pamlab", o nouă achiziţie "Nestlé" în sectorul nutriţiei

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

Compania elveţiană "Nestlé" SA, cea mai mare din lume în domeniul alimentar, cumpără "Pamlab" din SUA, producător de alimente pentru bolnavi, aceasta fiind cea mai recentă achiziţie efectuată de societate în vederea extinderii pe segmentul de sănătate şi nutriţie.

"Nestle Health Science", divizie înfiinţată în 2011, nu a dezvăluit valoarea tranzacţiei, care trebuie să primească aprobarea autorităţilor de reglementare.

"Pamlab", companie fondată în 1987, are peste 300 de angajaţi şi produce alimente pentru pacienţi care suferă de neuropatie diabetică periferică, demenţă, depresie, dar şi pentru gravidele care au sarcină cu risc crescut.

Anul trecut, "Nestlé" a cumpărat o deţinere la compania americană "Accera", care produce alimente pentru bolnavii de Alzheimer. Totodată, compania elveţiană a preluat "Prometheus Laboratories" din SUA, producător de teste şi medicamente pentru boli inflamatorii intestinale, şi "CM&D Pharma" Ltd. din Marea Britanie, care produce o gumă de mestecat specială pentru pacienţii cu boli renale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS