Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 11 iunie 2020

Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

Pandemia a făcut ca învăţământul să se desfăşoare exclusiv online, dar lucrările de construcţie a unor spaţii dedicate educaţiei au continuat cu succes în "mediul offline". Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion Ştefan, a verificat stadiul lucrărilor demarate în urmă cu aproximativ doi ani pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri ce aparţine Universităţii Bucureşti.

Ministrul Ion Ştefan a discutat cu responsabilul de proiect despre evoluţia lucrării şi a vizitat imobilul alături de rectorul Universităţii Bucureşti, Marian Preda, declarând următoarele: "Am vorbit cu cei responsabili de reabilitarea acestui complex şi am primit asigurări că lucrările vor fi încheiate conform contractului, respectiv până la sfârşitul anului 2021. Am aflat că, în ciuda epidemiei, lucrătorii au continuat să vină pe şantier şi, astfel, stadiul proiectului este conform contractului. Am să continuu să fac vizite şi la alte şantiere sau obiective, în perioada următoare, pentru că vreau să verific la faţa locului proiectele finanţate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei şi să mă asigur personal de stadiul şi corectitudinea derulării lucrărilor".

În cadrul contractului derulat prin CNI, pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri - Universitatea Bucureşti, vor fi realizate lucrări de arhitectură, amenajarea de noi spaţii de învăţământ pentru Facultatea de Ştiinte Politice, lucrări de desfaceri şi restaurare, respectiv desfacerea elementelor deteriorate şi refacerea finisajelor interioare şi exterioare, lucrări de consolidare pentru 11 dintre corpurile care alcătuiesc clădirea, lucrări de instalaţii sanitare, electrice, termo-ventilaţii. Lucrările au început pe 18.09.2018 şi termenul de finalizare este decembrie 2021. Valoarea investiţiei este de 84.881.545 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro