Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

O.D.
Ziarul BURSA #Companii / 11 iunie 2020

Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

Pandemia a făcut ca învăţământul să se desfăşoare exclusiv online, dar lucrările de construcţie a unor spaţii dedicate educaţiei au continuat cu succes în "mediul offline". Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion Ştefan, a verificat stadiul lucrărilor demarate în urmă cu aproximativ doi ani pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri ce aparţine Universităţii Bucureşti.

Ministrul Ion Ştefan a discutat cu responsabilul de proiect despre evoluţia lucrării şi a vizitat imobilul alături de rectorul Universităţii Bucureşti, Marian Preda, declarând următoarele: "Am vorbit cu cei responsabili de reabilitarea acestui complex şi am primit asigurări că lucrările vor fi încheiate conform contractului, respectiv până la sfârşitul anului 2021. Am aflat că, în ciuda epidemiei, lucrătorii au continuat să vină pe şantier şi, astfel, stadiul proiectului este conform contractului. Am să continuu să fac vizite şi la alte şantiere sau obiective, în perioada următoare, pentru că vreau să verific la faţa locului proiectele finanţate de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei şi să mă asigur personal de stadiul şi corectitudinea derulării lucrărilor".

În cadrul contractului derulat prin CNI, pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri - Universitatea Bucureşti, vor fi realizate lucrări de arhitectură, amenajarea de noi spaţii de învăţământ pentru Facultatea de Ştiinte Politice, lucrări de desfaceri şi restaurare, respectiv desfacerea elementelor deteriorate şi refacerea finisajelor interioare şi exterioare, lucrări de consolidare pentru 11 dintre corpurile care alcătuiesc clădirea, lucrări de instalaţii sanitare, electrice, termo-ventilaţii. Lucrările au început pe 18.09.2018 şi termenul de finalizare este decembrie 2021. Valoarea investiţiei este de 84.881.545 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro