ZIARUL BURSA

29 septembrie

JOHANN MEYER, FP:"Este extrem de dezamăgitor să asistăm la încă o încercare de îngheţare a listărilor companiilor de stat"

M.G.Piaţa de Capital / 11 iunie 2020

Bogdan Badea, director general Hidrolectrica: "Proiectul de lege ne complică listarea la bursă, dar aşteptăm votul final şi forma finală pentru a evalua impactul asupra procedurilor de listare" FP: "Proiectul de lege pentru interzicerea vânzării participaţiilor statului în companii pune în pericol dezvoltarea pieţei de capital" 

Piaţa de capital este o componentă cheie în orice economie şi este extrem de dezamăgitor că asistăm la încă o încercare de a introduce o legislaţie care ar complica serios sau ar putea chiar îngheţa listările companiilor de stat, consideră Johann Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments şi Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea (FP). El subliniază că ultima listare a unei companii de stat a avut loc acum şase ani.

Euro - du-te-ncolo, vino-ncoace

Euro - du-te-ncolo, vino-ncoace

Mihai GongoroiMacroeconomie / 11 iunie 2020

Ţara noastră nu îndeplineşte niciunul dintre cele patru criterii de aderare la zona euro şi adoptare a monedei unice, a evidenţiat Comisia Europeană, în raportul de convergenţă publicat ieri.

Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

O.D.Companii / 11 iunie 2020

Pandemia a făcut ca învăţământul să se desfăşoare exclusiv online, dar lucrările de construcţie a unor spaţii dedicate educaţiei au continuat cu succes în "mediul offline". Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion Ştefan, a verificat stadiul lucrărilor demarate în urmă cu aproximativ doi ani pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri ce aparţine Universităţii Bucureşti.

Marius Ştefan

Autonom primeşte rating-ul "B+" din partea Fitch

A.I.Piaţa de Capital / 11 iunie 2020

Marius Ştefan: "Considerăm că este un pas important spre a arăta antreprenorilor din ţara noastră că există alternative de finanţare accesibile şi este un pas care sprijină profesionalizarea pieţei de capital din România" 

Autonom Services, companie ce oferă servicii de leasing operaţional şi rent-a-car, a primit din partea agenţiei de evaluare Fitch, ratingul IDR (LongTerm Issuer Default Rating) "B+" cu perspectivă negativă, se arată într-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Ediţia din 29.09.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
MACRO NEWSLETTER 11 Iunie 2020 C

MACRO NEWSLETTER 11 Iunie 2020 C

Macroeconomie / 11 iunie 2020

reditul de consum din SUA a înregistrat o contracţie record în aprilie 2020, de 68,8 miliarde de dolari, după un declin de 6,8 miliarde în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 1,8%, de la 3,9% în luna anterioară. Creditul...

Apanova
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1027
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2060
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5502
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.5444

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo