ZIARUL BURSA

11 iunie 2020
Ediţia din 23.02.2024

JOHANN MEYER, FP:"Este extrem de dezamăgitor să asistăm la încă o încercare de îngheţare a listărilor companiilor de stat"

M.G.Piaţa de Capital / 11 iunie 2020

Bogdan Badea, director general Hidrolectrica: "Proiectul de lege ne complică listarea la bursă, dar aşteptăm votul final şi forma finală pentru a evalua impactul asupra procedurilor de listare" FP: "Proiectul de lege pentru interzicerea vânzării participaţiilor statului în companii pune în pericol dezvoltarea pieţei de capital" 

Piaţa de capital este o componentă cheie în orice economie şi este extrem de dezamăgitor că asistăm la încă o încercare de a introduce o legislaţie care ar complica serios sau ar putea chiar îngheţa listările companiilor de stat, consideră Johann Meyer, CEO al Franklin Templeton Investments şi Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea (FP). El subliniază că ultima listare a unei companii de stat a avut loc acum şase ani.

Euro - du-te-ncolo, vino-ncoace

Euro - du-te-ncolo, vino-ncoace

Mihai GongoroiMacroeconomie / 11 iunie 2020

Ţara noastră nu îndeplineşte niciunul dintre cele patru criterii de aderare la zona euro şi adoptare a monedei unice, a evidenţiat Comisia Europeană, în raportul de convergenţă publicat ieri.

Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

Pandemia nu a blocat lucrările la clădiri dedicate învăţământului

O.D.Companii / 11 iunie 2020

Pandemia a făcut ca învăţământul să se desfăşoare exclusiv online, dar lucrările de construcţie a unor spaţii dedicate educaţiei au continuat cu succes în "mediul offline". Ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei, Ion Ştefan, a verificat stadiul lucrărilor demarate în urmă cu aproximativ doi ani pentru reabilitarea Corpului A Complex Panduri ce aparţine Universităţii Bucureşti.

Marius Ştefan

Autonom primeşte rating-ul "B+" din partea Fitch

A.I.Piaţa de Capital / 11 iunie 2020

Marius Ştefan: "Considerăm că este un pas important spre a arăta antreprenorilor din ţara noastră că există alternative de finanţare accesibile şi este un pas care sprijină profesionalizarea pieţei de capital din România" 

Autonom Services, companie ce oferă servicii de leasing operaţional şi rent-a-car, a primit din partea agenţiei de evaluare Fitch, ratingul IDR (LongTerm Issuer Default Rating) "B+" cu perspectivă negativă, se arată într-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
MACRO NEWSLETTER 11 Iunie 2020 C

MACRO NEWSLETTER 11 Iunie 2020 C

Macroeconomie / 11 iunie 2020

reditul de consum din SUA a înregistrat o contracţie record în aprilie 2020, de 68,8 miliarde de dolari, după un declin de 6,8 miliarde în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 1,8%, de la 3,9% în luna anterioară. Creditul...

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo