Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Parteneriat Sodexo-Booking pentru utilizarea online a voucherelor de vacanţă

A.B.
Comunicate de presă /

Parteneriat Sodexo-Booking pentru utilizarea online a voucherelor de vacanţă

Sodexo România, unul dintre furnizorii de beneficii extra-salariale din România, a semnat un parteneriat cu platforma Booking pentru a permite utilizatorilor de vouchere şi carduri Turist Pass să îşi rezerve vacanţele în România folosind platforma digitală. Parteneriatul promovează reţeaua de peste 6.000 de afiliaţi Sodexo, potrivit unui comunicat de presă.

Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România a declarat : "Prin colaborarea cu booking.com, Sodexo a devenit primul emitent de tichete care permite utilizatorilor o experienţă complet digitală în rezervarea şi plata vacanţelor la unităţile turistice care acceptă vouchere de vacanţă. Ne dorim ca acest parteneriat să permită reconectarea angajaţilor cu familia şi grupul de prieteni, păstrând regulile de siguranţă în vigoare, şi să vină în sprijinul operatorilor din Turism şi Horeca din România, ale căror unităţi sunt grav afectate în această perioadă"

Beneficiarii tichetelor de vacanţă Sodexo pot rezerva sejururi în destinaţiile preferate din România accesând booking.com/SodexoRomania. Toate locatiile care permit plata cu cardul Turist Pass sunt semnalizate în platformă, pentru a facilita alegerile consumatorilor. Plata se face la locaţie, fie prin intermediul voucherelor sau cardului Turist Pass, fie prin instrumente de plată mobile ca Sodexo Pay sau Apple Pay, conform comunicatului de presă.

Booking are în România o reţea de 20.000 de hoteluri şi pensiuni, dintre care peste 6.000 de unităţi fac parte din reţeaua de afiliaţi Sodexo.

Voucherele de vacanţă Turist Pass sunt beneficii similare tichetelor de masă, cu ajutorul cărora angajaţii pot achiziţiona servicii turistice oriunde în România. Pachetul turistic poate conţine pe lângă cazare şi alte servicii precum: masă, transport, agrement, etc. Acest beneficiu permite companiilor motivarea angajaţilor, asigurând echilibrul necesar între viaţa profesională şi cea personală. Cardul Turist Pass nu impune limite valorice la utilizare şi permite realizarea de plăţi sigure, contactless. Valabilitatea voucherelor de vacanţă acordate în perioada martie 2019 - decembrie 2019 a fost prelungită prin lege, acestea putând fi utilizate până pe data de 31 mai 2021.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie